0

Wizzair online repülőjegy foglalás

A Wizzair online repülőjegy foglalás nagyon gyors és olcsó. Ahhoz, hogy online foglaljunk repülőjegyet, fel kell lépnünk a Wizzair hivatalos oldalára, és semmi más dolgunk nincs, mint megadni a saját adatainkat, az utazással kapcsolatos információkat (melyik járatra, milyen időszakban szeretnénk utazni), és foglalásunk máris kész. A legvégén, hogy megbizonyosodjanak a foglalásról, e-mailben értesítenek, és küldenek egy kódot is.

A Wizzair online repülőjegy foglaláskor nem adnak/küldenek jegyet, hanem egy foglalási kódot küldenek e-mailben, mely felmutatásával utazhatunk. Ezért feltétlenül magunkkal kell vinnünk ezt a kódot. Ebben az e-mailben leírják az utazás részleteit is: az időpontot, a járatszámot, az utazás indulópontját és a leszállás helyét is, így megbizonyosodhatunk, hogy nem esett semmi hiba a foglalásnál.

Wizzair online repülőjegy foglalás

Wizzair online repülőjegy foglalás

A Wizzair online repülőjegy foglalásánál fizethetünk bankkártyával, banki átutalással, valamint ha birtokunkban van wizz kártya, természetesen azzal is. A Wizzair egy megbízható légitársaság, nagyon sok járatot indítanak szerte Európába és más földrészekre is. Lassan tíz éves társaság, több helyszínen is van bázisa, többek közt Magyarországon, Romániában, Lengyelországban, Ukrajnában, Csehországban, Szerbiában és Litvániában is.

A Wizzair online repülőjegy foglalás menete nagyon gyors, egyszerű, könnyen el tudunk boldogulni, még akkor is, ha ez lesz az első foglalásunk. Az online módszer napjainkban a legpraktikusabb, hisz időt, pénzt spórolhatunk meg, valamint megkímélhetjük magunkat a hosszas sorbaállástól, stressztől és várakozástól.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018