Cikkek a(z) Repülőjegy foglalás kategóriákból

A repülőjegy foglalás egy olyan lehetőség, amellyel akár két hónappal előre is bebiztosíthatjuk betervezett utazásunkat. Ha már tudjuk az utazásunk időpontját, akkor személyesen – felkeresve egy irodát –, telefonon vagy online megejthetjük a foglalást. Legkényelmesebb az online repülőjegy foglalás, mivel bármely időpontban és szinte bárhonnan lefoglalhatjuk az igényeinknek és pénztárcánknak legmegfelelőbb repülőjegyet.

Repülőjegy foglalási kód

Repülőjegy foglalási kód

Ha repülőjegyet szeretnénk foglalni, többféleképpen megtehetjük: online, telefonon vagy interneten. Bármelyik foglalási módot is választjuk, adataink bediktálása után kapunk majd egy repülőjegy foglalási kódot, mely bekerül a légitársaság online rendszerébe, illetve repülőjegyünkön is szerepelni fog. A repülőjegy foglalási kód egy olyan betűkből és számokból álló kódsor, melyből csak egy van,… Tovább: Repülőjegy foglalási kód »

Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül

Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül

Utazáshoz még mindig a legjobb választás a repülő. Segítségével nagyon gyorsan és kényelmesen elérhetjük még a legtávolabbi úti célt is. Azonban a repülőjegy vásárlás útlevél nélkül nem oldható meg minden esetben. A legtöbb online vásárlás esetén a személyes adatok között az útlevél száma is szerepel. A repülőjegy vásárlás útlevél nélkül… Tovább: Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül »

Repülőjegy vásárlás online

Repülőjegy vásárlás online

Ahhoz, hogy a világ különböző tájaira a leggyorsabban érjünk el, szükségünk van repülőjegyre. A repülőjegy vásárlás online a leggyorsabb és a legkényelmesebb. Otthonról perc alatt nem csak foglalhatunk, hanem vásárolhatunk is repülőjegyet. A repülőjegy vásárlás online nagyon egyszerűen lebonyolítható. A legfontosabb, hogy eldöntsük, mely légitársasággal szeretnénk utazni. Ha megtaláltuk a… Tovább: Repülőjegy vásárlás online »

Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra

Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra

Romániából ma már egyre többen utaznak repülővel Magyarországra, mivel sokkal kényelmesebb, gyorsabb és esetenként olcsóbb is. Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra ma már nagyon egyszerűen történhet, hiszen nem kell személyesen ellátogatnunk a marosvásárhelyi reptér székhelyére ahhoz, hogy megvásároljuk repülőjegyünket, hanem online vagy telefonon keresztül is megtehetjük ugyanezt. Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra… Tovább: Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra »

Repülőjegy foglalás Jet2 járatokra

Repülőjegy foglalás Jet2 járatokra

A Jet2 egy angol fapados légitársaság, mely számos helyre indít járatokat hazánkból is. Repülőjegy foglalás Jet2 járatokra nagyon egyszerű, hiszen csak annyit kell tennünk, hogy a www.jet2.com oldalon beírjuk utazási adatainkat az online jegykeresőbe, mely után már látatjuk is az aktuális járatokat azok áraival együtt. Az online kalkulátorba Jet2 repülőjegy… Tovább: Repülőjegy foglalás Jet2 járatokra »

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével

A repülőjegy foglalás mindig személyi igazolvány segítségével történik, mivel be kell diktálnunk az ezen található pontos személyi adatainkat. Ilyen például pontos nevünk, címünk, személyi számunk, illetve személyi igazolványunk lejárati ideje is. Ez utóbbi kettő valamint a nevünk majd a repülőjegyünkön is szerepelni fog. Repülőjegy foglalás személyi igazolvánnyal történhet személyesen, telefonon… Tovább: Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével »

Repülőjegy foglalás interneten

Repülőjegy foglalás interneten

Az internet egyre nagyobb térhódításával a távolságok megszűntek, és eddig bonyolult, sőt lehetetlennek tűnő feladatokat pillanatok alatt el tudunk intézni segítségével. Így van ez a repülőjegy foglalásokkal is. Repülőjegy foglalás interneten ma már percek alatt megoldható gyorsan és egyszerűen, ráadásul még otthonunkat sem kell elhagynunk, mint a személyes repülőjegy foglalás… Tovább: Repülőjegy foglalás interneten »

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

A repülőjegy foglalás gyerekeknek majdnem minden légitársaság esetében kedvezményesen történik. Az árak természetesen légitársaságok szerint változhatnak. Fontos tudni, hogy kiskorú csak szülőkkel hagyhatja el az országot, vagy úgy, hogy a szülők írnak közjegyző előtt egy beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy gyerekük elhagyhatja az országot. Repülőjegy foglalás gyerekeknek történhet online, telefonon… Tovább: Repülőjegy foglalás gyerekeknek »

Repülőjegy foglalás Görögországba

Repülőjegy foglalás Görögországba

Görögország ideális utazási célpont lehet családosoknak és pároknak egyaránt. Az ember nemcsak gyönyörű tengerpartjain tudja kipihenni éves fáradalmait, hanem emellett felkeresheti számos múzeumát és ókori építészeti csodáit is, melyek gazdag és virágzó ókori kultúráját hirdetik. Repülőjegy foglalás Görögországba történhet személyesen, online vagy telefonon keresztül is. Ezek közül a személyes jegyfoglalás… Tovább: Repülőjegy foglalás Görögországba »

Repülőjegy foglalás bankkártyával

Repülőjegy foglalás bankkártyával

A repülőjegy vásárlás legegyszerűbb módja talán a repülőjegy foglalás bankkártyával. Majd’ minden légitársaság esetében repjegyeinket háromféleképpen foglalhatjuk le: személyesen készpénzzel, illetve telefonon vagy online bankkártyás átutalás segítségével. Ezek közül az első talán a legmacerásabb, mivel személyesen el kell mennünk a légitársasághoz, ami természetesen idő és pénz, ezért érdemesebb a foglaláshoz… Tovább: Repülőjegy foglalás bankkártyával »

Oldal 1 - 912345...Utolsó »
Repülőjegy árak 2018