Cikkek a(z) Légitársaságok kategóriákból

A légitársaságok utasokat és árut szállítanak saját, vagy bérelt repülőgépekkel. Mivel a világon többszázas nagyságrendű ezen vállalatok száma, az utasokért folytatott harc olyan versenyhelyzetet eredményezett, amely nyomást gyakorolt a repülőjegy árakra. A fapados (más néven diszkont) légitársaságok rendkívül kedvezményes áron kínálják szolgáltatásaikat, ezen felül időről-időre még akciós repülőjegyeket is árulnak.

Repülőjáratok Sármellékről

Repülőjáratok Sármellékről

Repülőjáratok Sármellékről már majdnem Európa minden nagyobb fővárosába, városába indulnak, hihetetlenül kedvező árakon. Manapság már nem okoz nagy gondot egy repülőút lebonyolítása, mivel ez már nagyon könnyen és alacsony árakon megtehető. Bárhova is szeretne eljutni, az internet segítségével nagyon könnyen kikeresheti az Ön számára időben és árban legmegfelelőbb gépet. Repülőjáratok… Tovább: Repülőjáratok Sármellékről »

Norvég légitársaságok

Norvég légitársaságok

Napjainkban egyre többet hallunk közlekedési balesetekről, az utak nem elég biztonságosak. Ha utazni szeretnél valahová, a biztonságot tekinted legfőbb szempontnak, ezután pedig a kényelmet. Ezeket meg is kaphatod, ha a megfelelő légitársaság repülőjáratát választod. Ha Magyarországról Norvégiába, vagy Norvégiából egy másik országba szeretnél utazni, akkor rengeteg norvég légitársasághoz fordulhatsz. Norvégiában… Tovább: Norvég légitársaságok »

Fapados légitársaságok Magyarországon

Fapados légitársaságok Magyarországon

Utazni szeretnél külföldre, de nem tudod, mivel? Válaszd a biztonságot, és utazz repülővel! A fapados légitársaságok Magyarországon egyre inkább elterjedtek, mivel olcsóbbak, mint a hagyományos repülőjáratok. Jó árajánlatokkal állnak a kliensek rendelkezésére, ezért is megéri őket választani. Amennyiben már hónapokkal az indulás előtt lefoglalod a helyet, sokkal kedvezményesebben kapod meg… Tovább: Fapados légitársaságok Magyarországon »

Légitársaságok Magyarországon

Légitársaságok Magyarországon

Magyarország számos nemzetközileg ismert és elismert légitársaságnak ad otthont, mint amilyen az Aeroflot Russian Airlines, az Air France, az Aer Lingus, az Easyjet, a Fly Snowflake, a Sky Europa, a Ryanair, a Wizzair, a Thai Airways, a British Airways, a Lufthansa, a Malév Magyar Légiközlekedési Rt. és a Turkish Airlines,… Tovább: Légitársaságok Magyarországon »

Budapesti légitársaságok járatai Dublinba

Budapesti légitársaságok járatai Dublinba

Budapestről Írország fővárosába, Dublinba több légitársaság is indít közvetlen járatokat, mint például az Aer Lingus, a British Airways, a KLM, a Ryanair, a Lufthansa és az Air France. Egy felnőttjegy ára Budapestről Dublinba 19.300 forint körül mozog a Ryanair és az Air Lingus légitársaságoknál. Attól függően, hogy mikor, honnan és… Tovább: Budapesti légitársaságok járatai Dublinba »

Dél-amerikai légitársaságok

Dél-amerikai légitársaságok

Dél-Amerika földrajzi szempontból egy önálló kontinens. Társadalmi és politikai szempontból viszont Amerika része Észak- és Közép-Amerikával együtt. Ehhez a földrajzi szempontból önálló kontinenshez 12 ország tartozik. Ezek nagy része a gazdaságilag igencsak fejlett országok közé sorolhatóak. Természetesen itt is létezik légi forgalom, sőt a dél-amerikai légitársaságok listája meglehetősen hosszú. Dél-Amerikában… Tovább: Dél-amerikai légitársaságok »

Légitársaságok Debrecenben

Légitársaságok Debrecenben

Magyarországon nemcsak a fővárosban van repülőtér, hanem a kisebb városokban is, mint amilyen Debrecen. Debrecen is számos légitársaságnak ad otthont, úgy mint a Germania, Wizz Air, Malév Air Kft., Tailwind Airlines stb. Ezek a légitársaságok Debrecen egyetlen repülőterét használják, az Airport Debrecent. Ezen légitársaságok mindegyike rendelkezik internetes weboldallal és kihelyezett… Tovább: Légitársaságok Debrecenben »

Légitársaságok budapesti irodái

Légitársaságok budapesti irodái

A különböző fapados és hagyományos légitársaságoknak az internetes oldalaik mellett irodáik is működnek Budapesten, ahová személyesen is bemehetünk és elintézhetjük a jegyfoglalást, megtekinthetjük az egyes repülőgépek menetrendjeit, úticéljait, a jegyárak akcióit, illetve tanácsot is kérhetünk az ott dolgozóktól a repüléssel és az úticéllal kapcsolatosan. A légitársaságok budapesti irodái telefonon is… Tovább: Légitársaságok budapesti irodái »

Légitársaságok Bécsben

Légitársaságok Bécsben

Ausztria fővárosa, Bécs közkedvelt és felkapott turistacélpont, mely nagyváros volta miatt számos fapados és hagyományos légitársaságnak ad otthont. Ilyenek például az Air Berlin, Austrian Airlines, Lauda Air, Aer Lingus, Air Dolomiti, Air France, airBaltic, Alitalia, British Airways, Brussels Airlines, Condor, Danube Wings, easyJet, Emirates, Estonian Air, Finnair, GermanWings, Iberia, Lufthansa,… Tovább: Légitársaságok Bécsben »

Diszkont légitársaságok hatása

Diszkont légitársaságok hatása

A diszkont légitársaságok – közismert néven fapados légitársaságok – megjelenése döntő szereppel bír a légi forgalom történelmében. Ezen társaságok alapkoncepciója, hogy megpróbálják költségeiket a legalacsonyabb szinten tartani, így olcsóbban tudják kínálni jegyeiket. Ebből kifolyólag a diszkont légitársaságok hatása nagymértékben hozzájárult az utasforgalom növekedéséhez. A diszkont légitársaságok hatása a legjelentősebben a… Tovább: Diszkont légitársaságok hatása »

Oldal 1 - 41234
Repülőjegy árak 2018