0

Repülőjegyek New Yorkba

Repülőjegyet New York városába több légitársaság járatára is foglalhatunk, akár hagyományos, akár diszkont járatról beszélünk. New Yorkban három jelentős repülőtér található: a J. F. Kennedy, a Newark, valamint a Laguardia.  Az Európából érkező légitársaságok a J. F. Kennedy, illetve a Newark reptéreken landolnak.

Az európai légitársaságok eltérő árakon forgalmazzák a repülőjegyeket New Yorkba, járattól és kényelmi szinttől függően. Jóval alacsonyabb áron kaphatjuk meg az adott repjegyet, ha az utazás előtt kb. egy hónappal vásároljuk meg. Mindemellett jó, ha utánajárunk annak is, hogy milyen kedvezmények vagy akciók vonatkoznak ránk abban az esetben, ha diákok vagy nyugdíjasok vagyunk, vagy csoporttal, esetleg családosan szeretnénk utazni, ugyanis szép számmal léteznek kedvezmények ilyen esetekben bizonyos légitársaságoknál.

Repülőjegyek New Yorkba

Repülőjegyek New Yorkba

A repülőjegyek New Yorkba az interneten vagy telefonon is lefoglalhatók, bármely ország területéről. Igen népszerűek a fapados repülőjegyek, járatok, mivel ezek gyorsan és kényelmes körülmények között repítik utasaikat célállomásuk felé, nagyon kedvező árakon.

New York „a város, amely soha nem alszik” – sokan így emlegetik, ugyanis itt valóban mindig pezseg az élet, éjszaka és nappal egyaránt. A felhőkarcolók, parkok, fények és egyéb nevezetességek garantáltan lenyűgözik az ide utazókat. New Yorkot öt egymástól független rész alkotja: Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn és a Staten Island. A legtöbb nevezetesség Manhattan területén található.

  
Iktatva: Repülőjegy kereső Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018