0

Repülőjegyek Londonba

Számos légitársaság indít járatot közvetlenül Londonba. Ezek között találunk hagyományos, illetve diszkont járatokat is, így mindenki kiválaszthatja saját igényei szerint a számára megfelelőt. Sok esetben azonban, ha átszállással utazunk, sokkal kedvezményesebb áron eljuthatunk a metropoliszba.

Repülőjegyek Londonba

Repülőjegyek Londonba

Londonban négy repülőtér található: a Heathrow, a Stansted, a Luton valamint a Gatwick. A hagyományos járatok a Heathrow repterén landolnak, mely a város központjától körülbelül 20 km-re található. A Luton reptér valamivel távolabb helyezkedik el, mint a Heathrow, a várostól 50 km-re, de több buszjárat is indul innen a belvárosba. A várostól szintén távolabb helyezkedik el a Stansted és a Gatwick, viszont a fapados járatok általában ezeken a reptereken közlekednek. A városba 20 percenként indul buszjárat.

Érdemes odafigyelnünk, amikor a repülőjegyet London irányába váltjuk ki, ugyanis létezik egy pénztárcakímélőbb megoldás. Azok a járatok ugyanis, amelyek a Stansted reptéren landolnak, jóval kevesebbe kerülnek, mint azok, amelyek a Heathrow-on szállnak le. Ha tehát Londonban szeretnénk elkölteni a pénzünket és nem Londonig, akkor figyeljünk oda, hogy milyen légitársaságot választunk, továbbá figyeljünk azokra a kedvezményekre is, amelyek a csoportokra, a családokra, a diákokra és nyugdíjasokra vonatkoznak, mert így sokat spórolhatunk.

Ahogy fentebb láthattuk, repülőjegyeket Londonba több légitársaság is értékesít, tehát számos alternatíva közül választhatunk, ha kedvünk támad egy londoni kiruccanásra.

  
Iktatva: Repülőjegy árak, Repülőjegy kereső Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018