0

Repülőjegyek Ausztráliába

A „kenguruk országának” is nevezett Ausztrália igen közkedvelt turistacélpont világszerte. Az ideutazáshoz nem kell egyebet tenni, mint hogy egy internetes keresőbe beírjuk, hogy hová szeretnénk repülni Ausztrálián belül, s a kereső már ki is dobja az egyes légitársaságok járatait, menetrendjeit, a repülőjegyek árát és a kedvezményeket. Nekünk már csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk, és ugyanitt lefoglaljuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Az ilyen keresőkkel az összes ausztráliai város nemzetközi repülőtereire kereshetünk repjegyet. Ausztrália a Föld egyetlen olyan országa, amely egy egész kontinensen terül el, mindemellett a hatodik legnagyobb ország is egyben. Mivel Ausztrália Földünk déli féltekéjén található, ideális nyaralásra akkor, amikor nálunk tombol a tél, ugyanis az évszakok a mieinkkel mindig ellentétesek.

Repülőjegyek Ausztráliába

Repülőjegyek Ausztráliába

A repülőjegyek Ausztráliába 1100 és 1500 euró között mozognak oda-vissza felnőttek részére, kedvezmények nélkül. Ausztráliában az évmilliók alatt egy sajátságos éghajlat alakult ki, amelyet sehol máshol a Földön nem tapasztalhatunk. Élővilága is nagymértékben különbözik minden más országétól, főként a mérsékelt óceáni és trópusi éghajlatának köszönhetően.

Mivel Ausztráliában igen nagy távolságok vannak, ezért belföldi repülőjáratokat is indítanak, melyekre szintén foglalhatunk online vagy személyesen jegyet a légitársaságnál. Három nagy részre tagolható az ország: délen, dél-keleten található a Nagy-Vízválasztó-hegység és a tengerparti síkság, középen a Belső-ausztráliai medence, nyugaton pedig a Nyugat-ausztráliai fennsík.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018