0

Repülőjegyek Amerikába

Amerika az egyik legfelkapottabb úticél a turisták körében, ugyanis rengeteg olyan nevezetesség található itt, amelyeket nap mint nap látunk a tévében vagy hallunk a rádióban. Nem meglepő, ha kedvet kapunk ahhoz, hogy élőben is szemügyre vegyük mindezt. Emiatt rengeteg légitársaság indít járatokat Amerika különböző pontjaira, kedvezményes repülőjegyeket biztosítva az utazni vágyók számára.

Repülőjegyek Amerikába

Repülőjegyek Amerikába

Attól függően, hogy az Egyesült Államok mely részére szeretnénk eljutni, a repülőjegy árak Amerikába légitársaságonként, járatonként, sőt időpontonként is változnak, mivel ha elővételben vásároljuk meg a repülőjegyet, jóval kevesebbet fizetünk érte, mint ha egy-két nappal az utazás előtt vennénk meg.

Repülőjegyek Amerikába online is vásárolhatók a különböző légitársaságok internetes oldalain. Egy New York-i vagy miamii oda-vissza út ára 154 és 155 ezer forint között mozog. Ezen internetes oldalakon megtekinthetők a különböző akciók, jegyárak, menetrendek és kedvezmények is. New York a világ leghíresebb városa, mely sokak számára egy új életet és a szabadságot jelképezi, lenyűgöző felhőkarcolóival és parkjaival.

Ha Amerikában jár az ember, olyan érzése támad, mintha egy híres film kockáin járna. Nevezetességek végeláthatatlan sora várja az Amerikába utazókat, úgy mint: az Empire State Building, a Times Square, a Central Park, a Broadway, a Szabadság-szobor, a Metropolitan Museum of Art, a Madame Tussaud’s Wax Museum stb.

  
Iktatva: Repülőjegy kereső Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018