0

Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül

Utazáshoz még mindig a legjobb választás a repülő. Segítségével nagyon gyorsan és kényelmesen elérhetjük még a legtávolabbi úti célt is. Azonban a repülőjegy vásárlás útlevél nélkül nem oldható meg minden esetben. A legtöbb online vásárlás esetén a személyes adatok között az útlevél száma is szerepel.

A repülőjegy vásárlás útlevél nélkül azonban megoldható bizonyos esetekben. A legtörvényesebb, hogyha olyan országba utazunk, ahova nem kérnek a belépéskor útlevelet vagy vízumot. Ebben az esetben a társaság sem fogja a személyes adatok között ezt kérni. Erről érdemes előre tájékozódni.

Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül

Repülőjegy vásárlás útlevél nélkül

A másik lehetőség, hogy a repülőjegy vásárlás útlevél nélkül történjen, ha utazási irodát választunk. A legtöbb ilyen iroda útlevél nélkül tudja a jegyeket lefoglalni és megvásárolni. Azonban ha olyan országba készülünk, ahol kérik az útlevelet, akkor az utazásig meg kell lennie az útlevélnek. Foglaláskor ezt az időt is számoljuk bele, nehogy az útlevél hiánya miatt ne tudjunk utazni.

Egy másik lehetőség, ami megoldhatja a repülőjegy vásárlást útlevél nélkül, hogyha a személyes adatokhoz a régi útlevélszámunkat adjuk meg. A legtöbb társaság elfogadja ezt is. Azonban ahogy meg van az új útlevél, föl kell hívni a légitársaságot, és az új adatot kell beíratni a repülőjegyre. Arra érdemes számítani, hogy a légitársaságok ilyenkor pluszköltséget számolnak fel. Bár nem lehetetlen megoldani, hogy útlevél nélkül vásároljunk repülőjegyet, azért mégis az a legjobb, ha az utazási papírok teljes mértékben rendben vannak.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018