0

Repülőjegy foglalási kód

Ha repülőjegyet szeretnénk foglalni, többféleképpen megtehetjük: online, telefonon vagy interneten. Bármelyik foglalási módot is választjuk, adataink bediktálása után kapunk majd egy repülőjegy foglalási kódot, mely bekerül a légitársaság online rendszerébe, illetve repülőjegyünkön is szerepelni fog.

A repülőjegy foglalási kód egy olyan betűkből és számokból álló kódsor, melyből csak egy van, és ez alapján azonosítanak majd a reptéren beszállás előtt. Ha online vagy pedig telefonon foglalunk jegyet, e-mailben kapjuk ezt meg, melyet majd ki kell nyomtatnunk. A foglalási kód ezen a jegyen fog majd szerepelni, jól látható helyen. Ha véletlenül elfelejtjük kinyomtatni jegyünket, és enélkül megyünk a reptérre, az sem gond, mert ha tudjuk ezt a foglalási kódot, ez alapján már be tudnak azonosítani minket a reptéren.

Repülőjegy foglalási kód

Repülőjegy foglalási kód

A repülőjegy foglalási kód tehát minden esetben felkerül repülőjegyünkre és beazonosításunkra szolgál. Amikor jegyet foglalunk, meg kell adnunk utazási adatainkat, nevünket és elérhetőségünket. A jegyen majd ez is fel lesz tüntetve, illetve az indulás és érkezés pontos helye és ideje is.

A repülőjegy foglalási kód tehát a repülőjegy legfontosabb adata, mivel ezen múlik, hogy felszállhatunk-e az adott gépre vagy sem. Indulás előtt mindig ellenőrizzük, hogy nálunk van-e a repjegyünk, vagy írjuk be ezt a kódot a telefonunkba szükség esetére.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018