0

Repülőjegy foglalás Torontóba

Torontót, a Kanadában található Ontario állam fővárosát a világ egyik legnagyobb városaként tartjuk számon, melyben nagyjából 80 nemzetiség él egymás mellett. Ez megközelítőleg 5,5 milliós lakosságot jelent. Ebből kifolyólag Torontó a világ egyik legmultikulturálisabb városa.

Noha Kanada az Amerikai Egyesült Államokhoz tartozik, mégsem kell vízummal rendelkezniük azoknak a magyarországi személyeknek, akik Torontóba szeretnének repülni, mivel 2008-ban Magyarország és Kanada között egy szerződés jött létre, melynek értelmében kölcsönös vízummentességben részesülnek úgy a magyarországi, mint a kanadai állampolgárok. Ez tehát azt jelenti, hogy Magyarországról bármikor utazhatunk Kanadába érvényes útlevéllel turistaként vagy üzleti célból, s így maximum hat hónapot tartózkodhatunk ott.

Repülőjegy foglalás Torontóba

Repülőjegy foglalás Torontóba

A repülőjegy foglalás Torontóba otthonról is könnyen és gyorsan elintézhető interneten keresztül. Vigyázzunk azonban arra, hogy időben, már hónapokkal az indulás előtt foglaljuk le a repülőjegyet, ugyanis az indulás napjának közeledtével a még megmaradt jegyek árai jócskán megemelkednek.

A repülőjegy foglalás Torontóba interneten egyszerűen zajlik. Torontó számos látványosságot tartogat minden generáció számára. A legérdekesebb turisztikai látványosság a CN Tower, mely 533 méteres magasságával jóval a város fölé emelkedik, és ebből a toronyból csodálatos kilátás nyílik az egész városra. További látványosságok közé tartozik a Toronto Zoo (állatkert), az Ontario Place, mely az Ontario tó partján fekvő szórakoztató és szabadidős park, valamint az Ontario Science Centre és a Casa Loma híres kastély.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018