0

Repülőjegy foglalás Tenerifére

Tenerife a Kanári-szigetek legnagyobb szigete, melyet két hegység oszt meg: északon az Anaga-hegység, nyugaton pedig a Teno-hegység. A sziget központjában található a 3718 méter magas Teide tűzhányó, melynek utolsó kitörése 1909-ben történt. Nem csoda tehát, ha e paradicsomi hely évente turisták millióit vonzza, és az sem, hogy számos légitársaság indít ide járatokat.

Rossz hír azonban a Tenerifére szándékozó magyarok számára, hogy a Travel Service által indított Budapest–Tenerife közvetlen járat megszűnt. Ehelyett Magyarországról az Air Berlin járatát lehet igénybe venni, amely egy berlini kitérővel szállítja utasait Tenerifére 100 és 150 ezer forint között mozgó árakon.

Repülőjegy foglalás Tenerifére

Repülőjegy foglalás Tenerifére

A repülőjegy foglalás Tenerifére otthonról is könnyedén elvégezhető. Az internet segítségével kiválaszthatjuk a számunkra legkedvezőbb ajánlatot, időpontot, légitársaságot és árat is, valamint a repülőjegy árát is kifizethetjük online. Természetesen az utazási irodákban és a légitársaságok irodáiban is szívesen segítségünkre lesznek a munkatársak, ha Tenerifére szeretnénk utazni, s fontos útmutatásokkal, tanácsokkal, információkkal látnak el bennünket.

Tenerife turisták millióit nyűgözi le évente hatalmas, homokos, az aljukban virágzó strandjaival, neoklasszicista és a gyarmati építészet elemeit magába foglaló épületeivel, valamint gazdag növényzetével és állatvilágával. Mindemellett számos szálloda és üdülőfalu található itt, valamint a Puerto de la Cruz híres gyógyfürdő, melyre többen látogatnak el, mint a strandokra.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018