0

Repülőjegy foglalás tanfolyam

A repülőjegy foglalás tanfolyam címszó alatt egy repülőjegy-értékesítő tanfolyam értendő, mely képzés ideje alatt különböző, a repülőjegy foglaláshoz tartozó ismereteket és gyakorlatot oktatnak, szakembereket képezve a repülőjegy értékesítő irodák számára. Ilyen képzés Magyarországon is végezhető, magyar nyelven, viszont a követelmények közé tartozik az angol nyelv ismerete.

Ezen képzés időtartama 4 hónap, ami körülbelül 200 órát jelent. Ez idő elégséges azok számára is, akik idősebb korban szeretnék elvégezni a képzést. Egy héten általában két képzési napot jelölnek ki délután, olyan időpontban, amely mindenki számára megfelel. A repülőjegy foglalás tanfolyam részvételi díja 230.000 Ft. Ez magába foglalja a tananyagot, illetve a vizsgadíjat.

Repülőjegy foglalás tanfolyam

Repülőjegy foglalás tanfolyam

A program tartalmazza a nemzetközi légiforgalmi tarifa (IATA – UFTAA) tanítását, az Amadeus nevű helyfoglalási rendszer teljes ismeretének tanítását, a menetrendkészítést, a kalkulációkészítést, az elektronikus kereskedelem tanítását, a helyfoglalás tanítását valamennyi járatra, valamint az elektronikus pénzügyi elszámolás tanítását. A képzés 30%-ban elméleti, 70%-ban pedig gyakorlati jellegű, amelyet utazási irodákban illetve az intézmény irodáiban végezhetnek a hallgatók.

A programot sikeresen elvégzők egy angol-magyar nyelvű nemzetközi repülőjegy-értékesítő igazolást kapnak, mely nemzetközi munkavállalásra is feljogosítja őket. A képzésre a jelentkezés interneten történik, melynek során ki kell tölteni a tanfolyam által létrehozott kérdőívet, mely a repülőjegy foglalás tanfolyam hivatalos oldalán szerepel.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018