1

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével

A repülőjegy foglalás mindig személyi igazolvány segítségével történik, mivel be kell diktálnunk az ezen található pontos személyi adatainkat. Ilyen például pontos nevünk, címünk, személyi számunk, illetve személyi igazolványunk lejárati ideje is. Ez utóbbi kettő valamint a nevünk majd a repülőjegyünkön is szerepelni fog.

Repülőjegy foglalás személyi igazolvánnyal történhet személyesen, telefonon és online. Ha személyesen foglaljuk le repülőjegyünket, el kell mennünk a légitársaság székhelyére vagy valamely utazási irodához, ahol megvásárolhatjuk a jegyet.

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány

Repülőjegy foglalás személyi igazolvány

Repülőjegy foglalás online és telefonon keresztül is személyi igazolvány segítségével történik. Ha telefonon szeretnénk megvásárolni repülőjegyünket, fel kell hívnunk a légitársaság telefonos ügyfélszolgálatát, be kell diktálnunk utazási adatainkat, vagyis hogy honnan hová szeretnénk utazni, pontosan mikor, hányan, hány csomagot vinnénk magunkkal, illetve hogy oda-vissza utat is szeretnénk vagy csak egy vonalra vásárolnánk meg a jegyet. Az utazási adatok bediktálása után a személyes adatainkat is el fogják kérni a légitársaságok telefonos ügyfélszolgálatának munkatársai. Pontosabban nevünket, e-mail címünket, személyi számunkat és ennek lejárati idejét, ezen kívül pedig bankkártyánk típusát, számát és lejárati idejét is.

Repülőjegy foglaláshoz tehát a személyi igazolvány elengedhetetlen, viszont az is nagyon lényeges, hogy bárhová szeretnénk utazni, mindenképpen vigyük magunkkal, hiszen ezt a repülőtéren induláskor és érkezéskor is fel kell mutatnunk. Egyes országokba még útlevél valamint vízum is szükséges. Bárhová is szeretnénk utazni, mindenképpen nézzük meg, hogy mik az aktuális törvények az adott országban, máskülönben egy sor kellemetlenség érhet bennünket.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , , ,

Egy hozzászólás "Repülőjegy foglalás személyi igazolvány segítségével"

  1. kovacs michaela szerint:

    szeretnék tudni menyibe kerül egy jegy oda vissza santiago de chile -ban ? az air france -al ?
    kőszőnőm

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018