0

Repülőjegy foglalás személyesen

Noha számos módozata létezik a repülőjegy foglalásnak manapság, mégis ezek közül a legelterjedtebbnek még ma is a hagyományos, személyesen történő repülőjegy foglalás számít. A személyesen történő repülőjegy foglalásnak számos előnye és hátrány van.

Előnyei közé tartozik például a magasabb fokú tájékozódás lehetősége, ugyanis az utazási irodákban vagy a különböző légitársaságok kihelyezett irodáiban olyan fontos információkhoz juthatunk, amikhez interneten történő jegyfoglalás esetén nem biztos, hogy hozzájutunk. Az ilyen irodákban dolgozó munkatársak igyekeznek minél több hasznos információval, tanáccsal és útmutatással ellátni ügyfeleiket, olyan dolgokról világosíthatnak fel, amelyek meg sem fordulnak a fejünkben. Ebben az esetben az ügyfélnek lehetősége nyílik a kérdezésre, amit interneten keresztül nem tehet meg.

Repülőjegy foglalás személyesen

Repülőjegy foglalás személyesen

A repülőjegy foglalás személyesen leginkább az idősebb generáció számára ajánlott, akik bizonytalanok repülőútjukat illetőleg, vagy nem tudnak élni az internet-adta lehetőségekkel.

A személyesen történő repülőjegy foglalás esetén a hátulütők közé tartozik, hogy az ügyfeleknek be kell fáradniuk az utazási irodákba vagy a légitársaságok kihelyezett irodáiba. Mindemellett sok idő telik el a várakozással, abban az esetben, ha sokan vannak előttünk, és sorba kell állnunk, s addig is várnunk kell, amíg az ügyfélszolgálatban dolgozó munkatárs kikeresi a mi szempontrendszerünknek leginkább megfelelő utazási ajánlatot. Ilyen esetekben kizárólag készpénzzel fizethetünk, ami szintén időigényes lehet akkor, ha a pénzt előbb ki kell vennünk a bankból.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018