1

Repülőjegy foglalás Skyscanner programmal

A skyscanner egy meglehetősen praktikus program, amelyet arra alakítottak ki, hogy összehasonlítsa a különböző légitársaságok ajánlatait, megkönnyítve ezáltal az utazni vágyók dolgát, mivel így másodpercek alatt felmérhetjük, hogy melyik a számunkra legmegfelelőbb járat. A repülőjegy foglalás a Skyscanner használatával gyorsan és biztonságosan intézhető.

A repülőjegy foglalása a Skyscannerrel azért is ajánlott, mivel mindamellett, hogy egy sorrendet alakít ki a járatokról az árviszonyok függvényében, az utast átirányítja arra az oldalra, amelyet ki szeretne választani. A Skyscanner használata ingyenes, semmilyen járulékos költség nem szükséges az alkalmazásához.

Repülőjegy foglalás Skyscanner

Repülőjegy foglalás Skyscanner

A repülőjegyek foglalása mellett a Skyscanneren keresztül elintézhetjük a szállodafoglalást, de az esetleges autókölcsönzések is elintézhetőek ugyancsak ezen az oldalon keresztül. Egy másik előnye a programnak, hogy a reptéri illetékek, a kezelési- illetve bármilyen járulékos költségek bele vannak számolva az árba, így az utasokat nem érheti kellemetlen meglepetés.

A repülőjegy foglalás a Skyscanneren keresztül tehát nemcsak gyors, hanem megbízható is, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a több ezer elégedett felhasználó. Az oldal igyekszik mindig napirenden lenni az aktuális jegyekkel, de ha mégis hibát észlelünk, akkor azt nyugodtan lehet jelezni a társaságnak, akik azonnal kiküszöbölik az esetleges pontatlanságokat. Fontos azonban, hogy a helyfoglalással kapcsolatos problémákat az adott légitársaságnak jelezzük, mivel ez már nem tartozik a program fennhatósága alá.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , , ,

Egy hozzászólás "Repülőjegy foglalás Skyscanner programmal"

  1. Kis Zsolt szerint:

    Érdeklődnék, hogy zürichből-budapestre május 15-én délutáni felszállásal és Budapest_zürich május 17.idélutáni esti felszállással menyibe kerülne a repjegy?? Üdv Kis Zsolt :):) :)

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018