1

Repülőjegy foglalás Ryanair járatokra

A Ryanair légitársaság a világ számos országába indít járatokat Magyarországról, fapadosokat és hagyományos járatokat egyaránt, kedvező áron. A repülőjegy foglalás a Ryanair légitársaság internetes oldalán is elvégezhető, vagy hagyományos módon, a kihelyezett jegyirodákban vagy utazási irodákban.

A Ryanair minden esetben az olcsóságra törekszik, és már hónapokkal a nyári főszezon megkezdése előtt közli hivatalos weboldalán a legkedveltebb és legolcsóbb utazási célokat, melyeket otthonról is nyomon követhetünk, és ha megtaláljuk a legmegfelelőbbet, azonnal jegyet is foglalhatunk rá az internetes repülőjegy foglaló oldalon.

Repülőjegy foglalás Ryanair

Repülőjegy foglalás Ryanair

A Ryanair egy 1985-ben alapított ír központú légitársaság, mely kb. 290 repülőgépet üzemeltet. Fő célállomásai: Dublin, Liverpool, Marseille, Stockholm, Frankfurt, London, Bréma, Glasgow, Pisa, Róma, Brüsszel, Milánó, Düsseldorf, Madrid, Valencia, Edinburgh, Birmingham, Pozsony, Budapest. 2010-ben a Ryanair a magas repülőtéri díjak miatt kivonult Budapestről, majd 2012-ben visszatért és bázist alapított a fővárosban 5 repülőgéppel, melyek Európa 30 városába szállítják utasaikat Budapestről.

Igen biztonságos légitársaságról van szó, ugyanis repülőgépeik rendszeres átvizsgálásakor, a gépek állapotát illetően, valamint a különböző engedélyek meglétében még sohasem akadtak fent a rostán. Emiatt a Ryanair légitársaság nagyon alacsony baleset- és incidensskálával rendelkezik. A repülőjegy foglalás a Ryanair légitársaságnál tehát megéri a pénzt.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Egy hozzászólás "Repülőjegy foglalás Ryanair járatokra"

  1. Imréné Máté szerint:

    2015 április 18 szombat Stuttgart oda repülöjegy ára?

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018