0

Repülőjegy foglalás olcsón

Amennyiben a repülőjegy foglalásakor az olcsóság az elsődleges szempont, a legelső, amit tehetünk az, hogy időben lefoglaljuk repjegyet, ugyanis a repülőjegyek száma dönt ebben az esetben. Minél kevesebb a szabad hely, annál drágábban próbálják árusítani, s az indulás közeledtével a jegyek ára nagyon megnő. Foglaljunk tehát repjegyet már hónapokkal az indulás előtt.

Ha a repülőjegy foglalást olcsón szeretnénk megejteni, fontos tisztában lennünk azzal is, hogy mikor utazunk. Csúcsszezonban szinte esélytelen olcsó repülőjegyhez jutni. Csúcsszezonnak számít a nyár, a karácsonyi, illetve az újévi időszak repjegyfoglaláskor. Ezen kívül csúcsszezoni árak dominálnak egy nemzetközi esemény (pl. Olimpia) alkalmával. A zsúfoltság és a magas árak miatt tehát érdemes csúcsszezonon kívül utazni, illetve hónapokkal az indulás előtt lefoglalni a repjegyet.

Repülőjegy foglalás olcsón

Repülőjegy foglalás olcsón

Olcsóság szempontjából az sem mindegy, hogy milyen osztályon és milyen járattal utazunk. Ha hosszabb repülőutat tervezünk, mindenképp turistaosztályon foglaljunk helyet, rövidebb repülőút esetén pedig ajánlott a fapados légitársaságok szolgálatainak igénybe vétele, ha az áré a döntő szerep.

Csecsemők, gyerekek és diákok részére minden légitársaság kedvezményeket biztosít, melyek jóval olcsóbbak a felnőttjegyek árainál. Kétéves kor alatti csecsemők az őket kísérő felnőttek ölében ülhetnek, ha pedig külön ülőhelyet szeretnénk számukra, egy gyerekjegy árát kell kifizetnünk. A repülőjegy foglalás olcsón ezeken a feltételeken alapszik.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018