0

Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra

Romániából ma már egyre többen utaznak repülővel Magyarországra, mivel sokkal kényelmesebb, gyorsabb és esetenként olcsóbb is. Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra ma már nagyon egyszerűen történhet, hiszen nem kell személyesen ellátogatnunk a marosvásárhelyi reptér székhelyére ahhoz, hogy megvásároljuk repülőjegyünket, hanem online vagy telefonon keresztül is megtehetjük ugyanezt.

Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest vonalra online vagy telefonon keresztül a legegyszerűbb. Ha online szeretnénk foglalni, akkor el kell látogatnunk a marosvásárhelyi légitársaság honlapjára, és az online jegykeresőbe be kell írnunk utazási illetve személyes adatainkat.

Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest

Repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest

Repülőjegy foglalásnál Marosvásárhely-Budapest útvonalon meg kell adnunk, hogy honnan hová szeretnénk utazni és pontosan mikor. Ezen kívül, ha nem csak egyedül mennénk, hanem mások is jönnének velünk, ezt a lehetőséget is be kell jelölnünk ugyanitt. Ez után a jegykalkulátor előhozza nekünk az érvényes járatok listáját, melyek a megadott időpontban Budapest felé repülnek, ezek áraival együtt.

A repülőjegy foglalás Marosvásárhely-Budapest útvonalra azzal fejeződik be, hogy megadjuk elérhetőségünket és néhány személyes adatunkat a foglaláshoz, majd kártyaadatainkat is a tranzakcióhoz. Miután átutaltuk a jegy árát a légitársaságnak, e-mailben fogjuk megkapni jegyünket és az utazással kapcsolatos információkat. A jegyet ki kell majd nyomtatnunk és beszállás előtt fel kell mutatnunk az ellenőrnek, mert enélkül nem fognak felengedni a repülőgépre.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018