1

Repülőjegy foglalás módosítása

A legtöbb ember utazás előtt már hónapokkal lefoglalja repülőjegyét, hogy spóroljon a költségeken, hisz így olcsóbban hozzájuthat. Időközben azonban váratlan dolgok is történhetnek, s így az utazás néhány adatán (időponton, úticélon vagy akár az utas nevén) módosítani kell. A repülőjegy foglalás módosítására különböző díjakat számítanak fel. Természetesen ez az összeg nagyon sok tényezőtől függ. Minden társaság maga dönti el az erre vonatkozó szabályokat, amelyeket az utas jegyfoglaláskor alaposan átolvashat.

A foglalás módosítására általában indulás előtt maximum 60 perccel van lehetőség. A repülőjegy foglalás  módosítása többféle lehet: névmódosítás, járatmódosítás stb. A névmódosításra nem számolnak fel akkora díjat, mint a járatmódosításra, és a kisgyerekekre vonatkozó módosítás általában díjtalan.

Repülőjegy foglalás módosítása

Repülőjegy foglalás módosítása

Az utazás időpontja és az úticél módosítható, viszont ha arra a járatra, amelyre módosítottunk, drágábbak az illetékek, a különbözetet meg kell téríteni. Legtöbbször a repülőjegy foglalás módosítása a nemzetközi járatokról belföldire való módosítása nem megoldható, és belföldi sem módosítható nemzetközire.

A módosítások általában könnyen megoldhatóak, de azért okozhatnak fejfájást, ezért a foglaláskor érdemes alaposan átolvasni az erre vonatkozó szabályokat, és biztosra menni az utazást illetően. A repülőjegy foglalás módosítása viszonylag drága, ám minden társaságnál különbözőek az árak, és általában a telefonon keresztül végzett módosítás drágább, mint interneten keresztül. A repülőjegy vásárlásakor nagyon sok részletre oda kell figyelnünk, ezért legyünk alaposak, olvassunk el minden részt a foglaláskor!

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , ,

Egy hozzászólás "Repülőjegy foglalás módosítása"

  1. JÁKOVICS SÁNDOR szerint:

    Hol lehet a repülő jegyet megrendelni csak Pesten vagy Pécsen is mert pécsi vagyok és az az összeg amit ide leírtak az már adóval és Budapestről Londonba mennyi lenne 5 gyerek és 1 felnőtt . Várom mi előbbi válaszukat.

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018