1

Repülőjegy foglalás Kecskemétről

Kecskemét Bács-Kiskun megye székhelye, a Duna és Tisza közti Homokhátság közepén fekszik. Földrajzi fekvésének köszönhetően az ország déli részéről, Szegedről és a fővárostól is megközelíthető. A város a történelmi hagyományok és a modern törekvések együttesének példaértékű helyszíne. Gyönyörű régi épületeinek valamint pezsgő városi életmódjának köszönhetően egyre többen látogatnak ide. Az innen külföldre utazni vágyók számára a légi forgalom is rendelkezésükre áll. Tehát ha utazni szeretnél, repülőjegy foglalásod akár Kecskemétről is megteheted.

Aki repülőjegy foglalását Kecskemétről szeretné intézni, fontos tudnia, hogy az alföldi város megközelíthető közúton és az M5-ös autópályáról is. Budapesttől 85 km választja el. Tehát könnyűszerrel eljuthatunk ide az ország bármely pontjáról akár autóbusszal, akár autóval.

Repülőjegy foglalás Kecskemétről

Repülőjegy foglalás Kecskemétről

A kecskeméti repülőjegy foglaláskor ne lepődj meg, ha számos katonai repülőgépet is látsz a reptéren. Ez azért van, mert a város repülőtere eredetileg katonai bázis, viszont a megnövekvő turizmusnak köszönhetően a repülőtér egyik felét „civilek” is használhatják. Ennek megvan a maga előnye és hátránya is.

Kecskemétről Európa bármely országába találsz járatot, és rengeteg akcióval kecsegtetnek az itt megtalálható légitársaságok is. Manapság egyre több utazó fordul meg a kecskeméti repülőtéren, hiszen az alföldi emberek számára könnyebb a repülőjegy foglalás Kecskemétről, mint a fővárosból. Ráadásul még a katonai repülőgépeket is meglesheted.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Egy hozzászólás "Repülőjegy foglalás Kecskemétről"

  1. Pilárné szerint:

    Érdeklődnék hogy a reptérről mely országokba lehet utazni?
    És hol található a menetrend?
    Köszönettel Pilárné

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018