0

Repülőjegy foglalás Jet2 járatokra

A Jet2 egy angol fapados légitársaság, mely számos helyre indít járatokat hazánkból is. Repülőjegy foglalás Jet2 járatokra nagyon egyszerű, hiszen csak annyit kell tennünk, hogy a www.jet2.com oldalon beírjuk utazási adatainkat az online jegykeresőbe, mely után már látatjuk is az aktuális járatokat azok áraival együtt.

Az online kalkulátorba Jet2 repülőjegy foglalás esetén bele kell írnunk, hogy honnan hová szeretnénk utazni, és pontosan mikor. Ha visszautat is szeretnénk, ezt az opciót is be kell jelölnünk. Ezután válasszuk ki, hogy hány személynek szeretnénk jegyet vásárolni, és hogy ezek közt vannak-e kiskorúak, majd klikkeljünk az olcsó járatok keresése gombra.

Repülőjegy foglalás Jet2

Repülőjegy foglalás Jet2

A jegykereső ki fogja dobni nekünk ezután az összes járat listáját ezen a vonalon ebben az időperiódusban ezek áraival együtt. Válasszuk ki közülük azt, amelyikkel szeretnénk utazni, majd ezután megjelenik egy másik ablak, amelyet ki kell töltenünk személyes adatainkkal.

Repülőjegy foglalás Jet2 járatokkal online vagy telefonon keresztül a leggyorsabb és legegyszerűbb. Ha személyesen, ha online szeretnénk lefoglalni jegyünket, mindenképpen szükségünk lesz személyi igazolványunkra, mivel be kell diktálnunk néhány adatot erről. A keresztnév és vezetéknév megadása jegyfoglalás esetén kötelező, valamint a személyi számunkat, pontos lakcímünket és személyi igazolványunk lejárati idejét is meg kell adnunk. Ezután már csak bankkártya adataink megadására lesz szükség, ha kártyával szeretnénk kifizetni a jegyet.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018