0

Repülőjegy foglalás Jet2 fapados járatokra

A Jet2 egy brit légitársaság, fapados járatokkal, az utasok részéről nagyon sok pozitív visszajelzést szerzett az évek folyamán. 54 célállomásra szállít utasokat, így ha a repülőjegy foglalást a Jet2 társaságnál bonyolítjuk le, bőven van választék. Charter járatai is vannak, összesen 38 gép áll az utasok rendelkezésére.

Ha csoportos utazást tervezünk, érdemes a repülőjegy foglalást a Jet2 légitársaságnál végezni. Alacsonyak a díjaik, és nagyon sok kedvező ajánlatot igénybe vehetünk néhány alkalommal. Ilyen például a részletfizetési lehetőség, az egy helyre ültetés ingyenesen, ingyenes névmódosítások és alacsony foglalási díjak.  Természetesen ezek az ajánlatok nem minden esetben érvényesek, de a honlapon fel van tüntetve az az időintervallum, amikor hasonló ajánlatokkal élhetünk, így foglaláskor fontos odafigyelni az apró betűs részekre is.

Repülőjegy foglalás Jet2

Repülőjegy foglalás Jet2

Ahhoz, hogy repülőjegyet foglaljunk a Jet2 bármelyik járatára, előbb alaposan olvassuk el a szabályzatot. A szabályzatban előírt feltételek közt van, hogy minimum 18 évesnek kell lennünk ahhoz, hogy foglalhassunk, és miután sikeres volt a foglalás, e-mailben tájékoztatnak minden információról, amelyre szükségünk lesz az út során. Amennyiben az adatok nem pontosak, 24 órán belül hívni kell a telefonos szolgálatot a módosítás miatt.

A repülőjegy foglalást a Jet2 járataira nagyon könnyű online lebonyolítani, az oldal könnyen kezelhető. Aki telefonon szeretné lefoglalni jegyét, telefonos ügyfélszolgálaton keresztül megteheti. A Jet2 járatait nagyon sok pozitív kritika érte, így mindenképp érdemes itt foglalni repjegyünket.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018