0

Repülőjegy foglalás interneten

Az internet egyre nagyobb térhódításával a távolságok megszűntek, és eddig bonyolult, sőt lehetetlennek tűnő feladatokat pillanatok alatt el tudunk intézni segítségével. Így van ez a repülőjegy foglalásokkal is. Repülőjegy foglalás interneten ma már percek alatt megoldható gyorsan és egyszerűen, ráadásul még otthonunkat sem kell elhagynunk, mint a személyes repülőjegy foglalás esetén.

Ha utazni szeretnénk valahová, nem kell mást tennünk, csak ellátogatni a légitársaság honlapjára, és lefoglalni a repjegyet. A repülőjegy foglalás interneten úgy történik, hogy előbb beírjuk utazási adatainkat az online jegykeresőbe, vagyis hogy honnan hová szeretnénk utazni, mikor és hány személlyel. Ezután a jegykereső automatikusan kidobja nekünk az aktuális járatok listáját és ezek árait.

Repülőjegy foglalás interneten

Repülőjegy foglalás interneten

A repülőjegy foglalás interneten továbbá úgy megy végbe, hogy utazási adataink beírása után megadjuk nevünket, elérhetőségünket (e-mail cím) és kártya adatainkat. Ha több csomagot szeretnénk magunkkal vinni, mint kézi poggyászunk, ezt is fel kell tüntetnünk, mivel a plusz csomagokért plusz árakat is kell fizetnünk, s ettől függően majd a végső jegyár is változni fog.

Miután megtörtént a repülőjegy foglalás interneten, és banki átutalással elküldtük a jegy árát a légitársaságnak, megadott e-mail címünkre fogjuk megkapni a repülő jegyet, melyet majd ki kell nyomtatnunk. Ugyanide érkeznek majd meg az utazással kapcsolatos további információkról szóló értesítő e-mailek is, melyeket olvassunk át alaposan a félreértések elkerülése végett.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018