0

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

A repülőjegy foglalás gyerekeknek majdnem minden légitársaság esetében kedvezményesen történik. Az árak természetesen légitársaságok szerint változhatnak. Fontos tudni, hogy kiskorú csak szülőkkel hagyhatja el az országot, vagy úgy, hogy a szülők írnak közjegyző előtt egy beleegyező nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy gyerekük elhagyhatja az országot.

Repülőjegy foglalás gyerekeknek történhet online, telefonon vagy személyesen is. Online jegyfoglalásnál a légitársaság jegykalkulátorába be kell írnunk, hogy hány személynek szeretnénk jegyet vásárolni. Itt lehetőség van arra is, hogy bejelöljük, hány felnőtt, illetve hány kiskorú utazna még, s a kalkulátor majd a beírt adatok szerint fogja kiszámítani a végleges jegyárat. Fontos tudni azt is, hogy ha több csomagot szeretnénk magunkkal vinni, erre külön fizetnünk kell, és az sem mindegy, hogy ezek hány kilót nyomnak, illetve milyen méretekkel rendelkeznek.

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

Repülőjegy foglalás gyerekeknek

Repülőjegy foglalás gyerekeknek telefonon keresztül is történhet. Ilyenkor fel kell hívnunk annak a légitársaságnak a telefonos ügyfélszolgálatát, amellyel utazni szeretnénk, és itt jeleznünk kell, hogy kiskorú is utazik majd velünk. Ezután az ügyfélszolgálat munkatársa kiszámolja nekünk, hogy mennyibe fog kerülni a végleges jegyár, melyet majd átutalással kell kifizetnünk a légitársaságnak.

A repülőjegy foglalás gyerekeknek személyesen is megoldható, viszont ilyenkor el kell mennünk a légitársaság székhelyére vagy különböző utazási irodákhoz, hogy megvásárolhassuk a jegyet, ezért az online vagy telefonos megoldás sokkal gyorsabb és egyszerűbb.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018