0

Repülőjegy foglalás Görögországba

Görögország ideális utazási célpont lehet családosoknak és pároknak egyaránt. Az ember nemcsak gyönyörű tengerpartjain tudja kipihenni éves fáradalmait, hanem emellett felkeresheti számos múzeumát és ókori építészeti csodáit is, melyek gazdag és virágzó ókori kultúráját hirdetik. Repülőjegy foglalás Görögországba történhet személyesen, online vagy telefonon keresztül is. Ezek közül a személyes jegyfoglalás igényel a legtöbb időt, mivel ilyenkor el kell mennünk a légitársaság székhelyére jegyet venni, vagy a különböző utazási irodákhoz, ahol szintén megvásárolhatjuk ezeket.

Az online repülőjegy foglalás Görögország területére talán a legegyszerűbb módja a jegyvásárlásnak. Ilyenkor be kell írnunk az online jegykalkulátorba utazási adatainkat, vagyis hogy honnan hová szeretnénk utazni, pontosan mikor, hányan mennénk, és oda-vissza is szeretnénk-e foglalni vagy csak egy vonalra.

Repülőjegy foglalás Görögország

Repülőjegy foglalás Görögország

Utazási adataink beírása után a repülőjegy foglalás Görögországba azzal folytatódik, hogy beírjuk e-mail címünket, illetve bankkártya adatainkat az átutaláshoz. Mikor megtörtént a tranzakció, és a jegy árát átutaltuk a légitársaságnak, megadott e-mail címünkre fogjuk megkapni jegyünket, melyet ki kell majd nyomtatnunk, és a repülőgépre való felszálláskor fel kell mutatnunk az ellenőrnek.

Repülőjegy foglalás Görögország területére történhet telefonon is. Ez majdnem ugyanaz, mint az online jegyfoglalás, csak itt élő szóban kell bediktálnunk adatainkat a légitársaság ügyfélszolgálatának. Akárcsak az online jegyfoglalásnál, a telefonos foglalás esetében is e-mail címünkre kapjuk meg a repülőjegyünket és az utazással kapcsolatos további információkat.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018