0

Repülőjegy foglalás fizetési módszerek

A repülőjegy foglalás fizetésnek számos módozata van, melyekből azt választhatjuk, amely a legkényelmesebb számunkra. A hagyományos, s szinte még mindig a legelterjedtebb fizetési mód a készpénzzel való fizetés, melyre a légitársaság, az ajánlat és az úticél kiválasztása, valamint a szerződés megkötése után kerül sor az utazási irodában vagy a választott légitársaság kihelyezett irodáiban. Ebben az esetben kizárólag készpénzzel fizethetünk.

Amennyiben az interneten foglaljuk le repülőjegyünket, online, bankkártyás fizetéssel is kiválthatjuk azt. Ilyenkor csak meg kell adnunk a bankszámlaszámunk adatait, amelyről a kiválasztott légitársaság munkatársai levonják a repülőjegy árának összegét. Ez a repülőjegy foglalás fizetési módozat kényelmesebb és időtakarékosabb az előzőnél, hiszen ki sem kell mozdulnunk otthonról.

Repülőjegy foglalás fizetés

Repülőjegy foglalás fizetés

Átutalással is történhet a repülőjegy árának kifizetése. Ebben az esetben annyi a dolgunk, hogy elmegyünk abba a bankba, amellyel szerződésben állunk, s ezen keresztül átutaljuk a repülőjegy árát a légitársaságnak a jegykiállítási időn belül. Ebben az esetben a pénz átutalási ideje 1-2 napot vesz igénybe.

A repülőjegy foglalás fizetése történhet banki fizetéssel is. Ezen eljárás során a repülőjegy árának összege jóval hamarabb eljut a kiválasztott légitársasághoz, mint az előző esetben, az összeg pár órán belül megérkezik a légitársaság számlájára. A felsorolt fizetési módozatok a légitársaságok ügyfeleinek dolgát hivatottak megkönnyíteni.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018