0

Repülőjegy foglalás fizetés nélkül?

Manapság egyre többen vásárolnak repülőjegyet. Ez a légi forgalom felvirágzásának köszönhető. Szerencsére napjainkban a repülőjegy foglalás könnyű művelet. Nem kell napokat eltölteni hosszú sorokat kiállva, hogy megvásároljuk a repülőjegyet, ugyanis a technikának köszönhetően könnyen foglalhatunk online is vagy akár telefonon. Sajnos még így sem megoldható, hogy a repülőjegy foglalást fizetés nélkül bonyolítsuk le, de a fizetés határideje eltolható.

Ha online foglalod repülőjegyed, a visszaigazoláson jelzett határidőig meg kell vásárolnod azt. Így megoldható, hogy a repülőjegy foglalásod azonnali fizetés nélkül tedd. Viszont ha a határidő lejártáig nem fizeted ki a repülőjegyet, a foglalás automatikusan törlődik. Itt meg kell jegyezni, hogy a fizetési határidő lehet egy hét is, ellenben a légitársaságok dönthetnek úgy, hogy a fizetési határidő már napközben lejár.

Repülőjegy foglalás fizetés nélkül

Repülőjegy foglalás fizetés nélkül

Ha telefonon foglalod repülőjegyed, nem megoldható a repülőjegy foglalás fizetés nélkül, és nem is tolható el a fizetés időpontja. Ilyenkor, ahogy lefoglaltad a repülőjegyed, máris menned kell az irodába, és csak akkor kapod kézhez jegyed, ha fizetsz. A jegyvásárlást maximum 24 órával tovább halaszthatod, különben törlik a foglalásod.

Szerencsére az online és a telefonos repülőjegy foglalásnak van egy nagy előnye: a pénzt nem szükséges készpénzben adni, hanem átutalhatod postán vagy online is. Viszont semmiképp sem megoldható, hogy a repülőjegy foglalás fizetés nélkül történjen. Ha mégis megtörténik, letartóztathatnak.

 

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018