0

Repülőjegy foglalás Ferihegyről

A budapesti Ferihegy Nemzetközi Repülőtér – új nevén Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér – Budapest repülőtere. Nemzetközileg Budapest Ferihegy néven ismerik. Magyarország öt nemzetközi repülőtere közül a legnagyobb és legismertebb. Számos légitársasággal áll kapcsolatban, ezért könnyű válogatni a járatok közül, és a repülőjegy foglalás Ferihegyről se bonyolultabb, mint máshonnan.

A ferihegyi repülőtér új elnevezése 2011. március 25-étől érvényes. Eredeti elnevezését elhelyezkedése miatt kapta, ugyanis a főváros e területét nevezik a helyiek Ferihegynek. A névválasztás során akadtak nézeteltérések, hiszen eredetileg Bartók Béláról szerették volna elnevezni, de a Földrajzinév-bizottság (FNB) ezt nem támogatta. Így kapta a jelenlegi Liszt Ferenc nevet. Szerencsére a név nem befolyásolja a repülőjegy foglalást Ferihegyről.

Repülőjegy foglalás Ferihegyről

Repülőjegy foglalás Ferihegyről

Sajnos, néha rossz híreket is hallani a repülőtérről, de ezek általában csak kamuk, hisz az ide utazók nagy többsége jó véleménnyel van a repülőtérről. Tehát bátran foglalhatsz repülőjegyet Ferihegyről, hiszen itt is európai színvonalú az ellátás.

Ha repülőjegy foglalásod Ferihegyről teszed, és nem vagy budapesti lakos, rendelkezned kell pár fontos információval. Ilyen például az, hogy hogyan juthatsz a városból a repülőtérre: szerencsére könnyen megközelíthető a repülőtér, és a BKV is naponta több járatot üzemel erre, így az idejutáson nem kell izgulnod. Továbbá, ha autóval érkeznél, korszerű parkolóház áll a rendelkezésedre.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018