0

Repülőjegy foglalás feltételei

Manapság a világ bármely pontjára gyorsan és biztonságosan elutazhatunk. Ha valaki nagyobb távolságra szeretne utazni, azt általában repülővel teszi, hiszen így sokkal hamarabb a kívánt helyre ér. Ilyenkor tanácsos az utazás előtt a repülőjegyet lefoglalni, s így természetesen szükséges tájékozódni a repülőjegy foglalás feltételeiről is.

Szerencsére nem kell sokáig keresgélnünk, hogy megtaláljuk a repülőjegy foglalás feltételeit, hiszen az interneten ezt is megtalálhatjuk, sőt még a jegyet is megvásárolhatjuk. Ha lefoglalunk egy repülőjegyet, az első feltétel, hogy tisztában legyünk a határidővel, amíg kifizethetjük azt, ellenkező esetben a foglalás törlődik.

Repülőjegy foglalás feltételei

Repülőjegy foglalás feltételei

A második fontos repülőjegy foglalási feltétel, hogy minden esetben pontos adatokat adjunk meg magadunkról. Még véletlenül se írjuk el telefonszámunkat vagy e-mail címünket és a foglalás során kapott kódot sem, hogy biztosan megkapjuk a repülőjegyet, és kizárható legyen a csalás, a tévedés. Továbbá fontos megjegyezni, hogy amennyiben két évnél kisebb gyermekkel utazunk, neki nem jár külön hely a repülőn.

A repülőjegy foglalási feltételek közt megtudhatjuk, hogy amennyiben módosítani szeretnénk a foglaláson, vagy akár törölnénk azt, akkor eltérő összegű díjat kell fizetnünk. A jegy kiállításakor tájékoztatást kapunk erről. Nehéz lenne minden feltételt felsorolni, hiszen ezek légitársaságonként is változnak, viszont a felsoroltak a legfontosabb feltételek, amelyeket be kell tartanunk repülőjegy foglalás esetén.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018