0

Repülőjegy foglalás előre

Jól dönt az, aki – tudván, hogy utaznia kell egy adott országba, egy bizonyos időpontban – megejti a repülőjegy foglalást előre. Meglehetősen nagy árkedvezményben részesül, aki időben meghozza a döntést, és lefoglalja a jegyet. Az indulás előtt egy hónappal 50%-ot, két hónappal előtte pedig mindössze 30-35%-ot kell fizetnie.

Ha ünnepek tájékán szeretnénk utazni (húsvét, karácsony, Amerikában a hálaadás) vagy rangos sportesemények (olimpia, Forma-1, labdarúgó EB vagy VB) előtt/után, a repülőjegy foglalás előre igencsak fontos azok számára is, akiknek az árkedvezmény nem sokat nyom a latba. Csúcsszezonban ugyanis előfordulhat, hogy egyszerűen nincs szabad hely azon a járaton, amellyel utazni szeretnénk, és a kijelölt időpontban más gépek is telítve vannak.

Repülőjegy foglalás előre

Repülőjegy foglalás előre

Mindenképp előnyösebben és olcsóbban megejthető a repülőjegy foglalás előre egy online utazási irodán keresztül, mint egy hagyományos iroda szolgáltatásait igénybe véve. A hagyományos utazási irodáknak jelentős működési költségeik vannak, ami természetesen az utasokat „terheli”.

Repülőjegy foglalása előre online a legegyszerűbb, és a nap bármelyik órájában megtehető. Fontos szempont az is, hogy nyaralni, látogatásra vagy üzleti útra szeretnénk repülőjegyet venni. Az előbbi estében ajánlott csoportos, szervezett kirándulásokra benevezni, mivel jelentős kedvezményeket lehet így kapni. Az utóbbi két esetben érdemes figyelni a légitársaságok akcióit is. Minden esetben el kell olvasni a foglalási szabályzatot, így elkerülhetőek a félreértések és a kellemetlen meglepetések.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018