0

Repülőjegy foglalás Easyjet járatokra

Az Easyjet egy angol fapados légitársaság, 18 éves tapasztalattal, mely nagyon sok célállomással rendelkezik Európában. Ezen kívül Afrikába és Ázsiába is szállítanak utasokat. Az Easyjet előnye a többi fapados légitársasággal szemben az, hogy a városhoz közeli repülőtereken landolhatnak, így nem kerülnek kellemetlen, nehezen megoldható helyzetekbe az utasok. A repülőjegy foglalás az Easyjet járataira online is egyszerű, hisz megállapították, hogy az Easyjet oldala a legkönnyebben kezelhető.

Érdemes a repülőjegy foglaláskor az Easyjet járatai mellett dönteni, hisz olcsón hozzájuthatunk a jegyünkhöz, emellett egyéb szolgáltatásokban is részesülhetünk. Hátránya talán az, hogy utazás közben nem szolgálnak fel ételt az utasoknak, viszont a büfében minden megvásárolható.

Repülőjegy foglalás Easyjet

Repülőjegy foglalás Easyjet

A repülőjegy foglalás mellett az Easyjet-nél egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehetünk, ilyenek például az autókölcsönzés, szállodafoglalás. Sajnos hátrányként említhetjük azt is, hogy a pluszdíjak egész magasak. Ha bankkártyával fizetünk, azért is jelentős összeget számolnak fel, ha a poggyászt online regisztráljuk, a díj akkor is magas, de ha személyesen, akkor kétszer annyiba kerül. Hogy a becsekkoláshoz hamarább odahívjanak, ugyancsak fizethetünk díjat, ezt természetesen nem kötelező.

A repülőjegy foglalás az Easyjet járataira online oldható meg, mivel általában irodái nincsenek, de a honlapjuk nagyon könnyen kezelhető, és minden információt tartalmaz. Az Easyjet járataira olcsón kaphatunk repülőjegyet, viszont mint minden fapados társaságnál, itt is számíthatunk pluszköltségekre.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018