0

Repülőjegy foglalás Dublinba

Dublin a Liffey folyó és az Ír-tenger partján található ír főváros. Történelmi emlékeivel és hangulatával sok turistát csábít a gyönyörű szigetre. Dublinról azt állítják az odalátogatók, hogy aki már járt oda, az mindig vissza fog vágyni. A hangulatos bárok és pubok, az építészeti örökségek, a szép parkok és természetesen a helyiek jó hangulata garancia egy kellemes utazási emlékre. Úgyhogy ha teheted, ne habozz repülőjegyet foglalni Dublinba!

A dublini repülőjegy foglalás nem bonyolultabb és nem is egyszerűbb, mint a világ bármely pontjára való repjegy lefoglalása. Foglalhatsz online vagy telefonon, de akár személyesen is. Az ír főváros könnyen elérhető. Az elmúlt években az ország kiemelkedő gazdasági fejlődésének köszönhetően a légi forgalom is fellendült, egyre többen utaznak ide.

Repülőjegy foglalás Dublinba

Repülőjegy foglalás Dublinba

Ha repülőjegyet foglalnál Dublinba, tudnod kell, hogy számos légitársaság indít járatokat az ír fővárosba, így nehéz lesz a legmegfelelőbbet kiválasztanod. Magyarországról közvetlen járatot az Aer Lingus légitársaság indít, de átszállással sok más légitársaság is kínál repülőjegyet versenyképes áron. A fapados légitársaságok közül a Ryanair üzemeltet közvetlen járatokat Pozsonyból és Bécsből.

Mivel Dublin egy igencsak könnyen elérhető város, mindenképp megéri legalább egyszer ellátogatni ide. A dublini repülőjegy foglalás is egyszerű, csupán a pénztárcád szólhat bele a kellemes utazásba.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018