0

Repülőjegy foglalás Dubaiba

Dubai az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb és legnépesebb városa, mely az utóbbi évtizedekben az egyik legjelentősebb turisztikai célponttá nőtte ki magát. Nem csoda tehát, ha Budapestről is számos légitársaság indít járatokat az arab világ eme gyöngyszemébe, mint például: a Qatar Airways, az Egyptair, a Turkish Airlines, a KLM stb. A fapados légitársaságok közül pedig: a Norwegian Air, a GermanWings és az AirBerlin.

Repülőjegy foglaláskor Dubaiba ezekre a járatokra úgy az interneten, mint a légitársaságok jegyirodáiban, hagyományos módon is foglalhatunk jegyeket. Amennyiben az árat tartjuk szem előtt, ajánlott a fapados légitársaságok gépein helyet foglalni, ha viszont a kényelem az elsődleges szempont, válasszunk a hagyományos légitársaságok járatai közül.

Repülőjegy foglalás Dubaiba

Repülőjegy foglalás Dubaiba

A repülőjegy árak Budapest-Dubai között légitársaságtól, a foglalás idejétől, valamint a kényelmi szinttől függnek. Általában az ilyen repülőjegy árak 74.000 és 112.000 Ft között mozognak. A repülőjegy foglalás Dubai városába akkor a legjobb, mikor nálunk tombol a tél, ugyanis Dubaiban ilyenkor napos, kellemes idő van.

A nyári szezon a legalkalmatlanabb a dubai-i utazáshoz, ugyanis ilyenkor ott is pokoli a hőség. Dubaiban található Burdzs al-Arab (Arabok tornya), amely a világ első hétcsillagos szállodája. A mesterséges szigetek mellett itt található a Burdzs Kalifa (Kalifa-torony) is, amely 828 méteres magasságával a világ legmagasabb épülete.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018