0

Repülőjegy foglalás Ciprusba

Amennyiben Ciprusba szeretnénk repülni, repjegyeinket lefoglalhatjuk úgy internetes, mint hagyományos formában, a különböző légitársaságok irodáiban. Az internetes repülőjegy foglalás Ciprusba ugyanúgy történik, mint hagyományos párja, viszont jóval időtakarékosabb annál. Foglaláskor ugyanazokat az adatokat kell megadnunk, melyeket a légitársaságok irodáiban kérnek tőlünk.

Első lépésben a repülőjegy keresésekor meg kell terveznünk az útvonalat, vagyis hogy egyirányú, oda-vissza, vagy több megállós (több várost érint Ciprusig) repülőutat szeretnénk. A következőkben ki kell választanunk az utazási osztályt. Ha olcsón szeretnénk utazni, turistaosztályra váltsunk jegyet. Interkontinentális járatok lévén, a Ciprusba tartó gépek el vannak látva Business, illetve Első osztállyal is.

Repülőjegy foglalás Ciprusba

Repülőjegy foglalás Ciprusba

Ezután a repülés idejét kell meghatároznunk Ciprusba, valamint az indulás helyét és az utasok számát is. Ezekből az adatokból a számítógéprendszer listázza a feltételeknek megfelelő repülőgépeket és légitársaságokat, mely listából ki kell választanunk a számunkra legmegfelelőbbet. Ha eldőlt, hogy melyik géppel és mikor utazunk Ciprusba, a személyes adatok megadása következik.

Hivatalos kereszt- és vezetéknevünket kell megadnunk, valamint elérhetőségeinket (telefonszám, e-mail cím), melyeken értesíthetnek bennünket az esetleges menetrendváltozásokról. Ha ez megtörtént, a fizetés formáját kell meghatároznunk, majd meg kell tekintenünk végleges szerződésünket. Amennyiben megfelel, a „foglalás befejezése” nevű gombra kattintva véglegesíthetjük szerződésünket. Amikor a kiválasztott légitársaság regisztrálja a repülőjegy foglalást Ciprusba, és mindent rendben talált, meg kell erősítenünk utolsó lépésként jegyfoglalásunkat egy kattintással.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018