0

Repülőjegy foglalás bankkártyával

A repülőjegy vásárlás legegyszerűbb módja talán a repülőjegy foglalás bankkártyával. Majd’ minden légitársaság esetében repjegyeinket háromféleképpen foglalhatjuk le: személyesen készpénzzel, illetve telefonon vagy online bankkártyás átutalás segítségével. Ezek közül az első talán a legmacerásabb, mivel személyesen el kell mennünk a légitársasághoz, ami természetesen idő és pénz, ezért érdemesebb a foglaláshoz inkább a bankkártyás módszert választani.

Repülőjegy foglalás bankkártyával tehát kétféleképpen történhet. Ezek közül az egyik a telefonon történő jegyfoglalás. Ilyenkor fel kell hívnunk a légitársaságot, ahol a telefonos ügyfélszolgálat segítségével lefoglalhatjuk repülőjegyünket. Ehhez nem kell mást tennünk, csak bediktálnunk utazási adatainkat és bankkártya adatainkat, mely után a repülőjegy összege átutalódik a légitársaságnak.

Repülőjegy foglalás bankkártyával

Repülőjegy foglalás bankkártyával

Repülőjegy foglalás bankkártyával történhet online is. Ebben az esetben be kell írnunk utazási adatainkat és elérhetőségünket (e-mail cím) a légitársaság webfelületén, majd ezt követően kártyaadatainkat is és az átutalni kívánt összeget. Bármilyen kérdésünk lenne az utazással vagy jegyfoglalással kapcsolatban, azt feltehetjük telefonon vagy e-mailben is a légitársaságok ügyfélszolgálatának, mert készségesen fognak válaszolni nekünk a felmerülő kérdésekre.

A repülőjegy foglalás bankkártyával telefonon és online is nagyon egyszerű. Mindkét esetben, miután lefoglaltuk a repjegyet, megkapjuk megadott e-mail címünkre az utazással kapcsolatos összes információt, továbbá magát a repülőjegyet is ide küldik, melyet ki kell nyomtatnunk, és a repülőre való felszállás előtt fel kell mutatnunk az ellenőröknek.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018