0

Repülőjegy foglalás Bécsből

Bécset az európai kultúra fellegváraként tartjuk számon. A „császár városára” a régi, szebbnél szebb épületek, széles sugárutak és elegáns parkok jellemzők. Az osztrák főváros elhelyezkedése nagyon hasonló a magyar városokhoz. A Duna partjára épült, a magyar határtól (Hegyeshalomtól) csupán 76 km-re található. A város számos érdekességet és látnivalót tartogat az ide látogatók számára. Viszont ha távolabb szeretnél utazni, könnyen megteheted innen is, hiszen gyakran könnyebb és olcsóbb a repülőjegy foglalás Bécsből.

Bécs a magyar utazó számára a legelérhetőbb városok egyike, hiszen viszonylag rövid utazással megközelíthető. Ha repülőjegyed Bécsből foglalod, sokkal több olyan úticél ajánlatot találsz, mely Budapestről nem elérhető, csupán átszállással. Így Bécsből repülve megspórolhatjuk az átszállást, ezzel nyerve időt és energiát. Ami viszont a legfontosabb, megspóroljuk az átszállással járó költségeket is, mint például a repülőtéri illetéket.

Repülőjegy foglalás Bécsből

Repülőjegy foglalás Bécsből

Ha repülőjegy foglalásod Bécsből történik, mindenképp rendelkezned kell pár információval. Tudnod kell, hogy Bécs repülőtere, a Shwechat Nemzetközi Repülőtér a közép-európai régió egyik legjobb és legnagyobb forgalmú repülőtere. Továbbá egy sor olyan légitársaság megtalálható itt, melyek nem üzemeltetnek járatot Budapestről.

A magyar utazó számára naponta több menetrendszerinti buszjárat is indul Budapestről a bécsi reptérre. Így ha repülőjegy foglalásod Bécsből tetted, nem kell aggódnod az odajutásért. A buszok menetideje általában 2-3 óra, de utazhatsz autóval is.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018