0

Repülőjegy foglalás Amerikába

A repülőjegy foglalás Amerikába ma már nem olyan bonyolult dolog, mint ezelőtt néhány évvel, ráadásul ma már a repülőjegy árak sem annyira drágák, főként akkor nem, ha az utazni vágyó már utazása előtt jó néhány hónappal lefoglalja jegyét.

Repülőjegy foglalás Amerikába történhet személyesen készpénzzel fizetve, illetve telefonon vagy interneten keresztül is banki átutalással. Ha telefonon vagy online szeretnénk foglalni, a légitársaságok honlapján tehetjük ezt meg. Először is be kell írnunk ide-utazási adatainkat, vagyis hogy honnan hová szeretnénk utazni. Ha visszaút is lesz, ezt is be kell itt jelölnünk. Általában oda-vissza út esetén kedvezményesebben kapjuk meg a jegyet, mintha csak egy oda vagy vissza utat szeretnénk.

Repülőjegy foglalás Amerikába

Repülőjegy foglalás Amerikába

Repülőjegy foglalás esetén Amerikába további kiegészítő információkat is meg kell adnunk, ha online foglaljuk le repjegyünket. Ilyen például az utazás pontos ideje, a személyek száma és a magunkkal vitt csomagok száma. Általában minden légitársaság engedélyez egy kézipoggyászt, melyet ingyenesen felvihetünk magunkkal a repülőre. Ha további csomagokat szeretnénk magunkkal vinni, erre pluszban kell fizetnünk. A poggyászok súlya és méretei általában légitársaságok szerint változnak, illetve az erre befizetendő pénzösszeg is más és más szokott lenni.

Repülőjegy foglalás Amerikába kedvezményesen is történhet, hiszen vannak olyan vonalak minden légitársaságnál, melyeken kedvezményesen utazhatunk, s ha szerencsénk van, épp a mi úti célunk felé tartó járatra szóló jegyet is lefoglalhatjuk kedvezményesen.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018