0

Repülőjegy foglalás adatok

Manapság ki sem kell lépnünk otthonunkból, ha repülőjegyet szeretnénk foglalni. Annyi csupán a dolgunk, hogy kövessük az internetes repülőjegy foglalás adatok lépéseit és feltételeit, s jelenjünk meg a reptéren a kitűzött napon és időpontban. Internetes jegyfoglaláskor számos adatot kell megadnunk a rendszernek úgy magunkról, mint a lefoglalt repülőgépről.

Az első lépés a repülőjegy keresés, melyben azt kell meghatározni, hogy egyirányú, oda-vissza vagy több megállós (több várost érintő) repülőutat tervezünk. A következő lépésben azt kell kiválasztanunk, hogy milyen osztályon szeretnénk utazni: ha az olcsóságra törekszünk, a turistaosztályra váltsunk jegyet. Első osztály és Business nincs mindegyik járaton, csak a nagyon hosszú távolságokat repülő gépeken.

Repülőjegy foglalás adatok

Repülőjegy foglalás adatok

A következő lépésben meg kell határoznunk a repülés idejét, és hogy honnan hová szeretnénk repülni. Ezután meg kell adnunk az utasok számát. A rendszer ezeknek az adatoknak megfelelően listázza az opciókat, melyekből ki kell választanunk a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot.   Ha ez sikerült, le kell foglalnunk a repjegyet, melyhez meg kell adnunk személyes adatainkat.

A repülőjegy foglalás adatok megadásakor az okmányainkban szereplő kereszt- és vezetéknevet kell megadnunk, valamint elérhetőségeinket (telefonszám, e-mail cím), amelyen értesíthetnek az esetleges menetrendváltozásokról. Ezután ki kell választani, hogy milyen formában szeretnénk fizetni, majd megtekinthetjük szerződésünket. A „foglalás befejezése” nevű gombra kattintva finalizálhatjuk jegyfoglalásunkat, melyet utolsó lépésként meg kell erősítenünk, vissza kell igazolnunk.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018