0

Repülőjegy foglalás a Pelikán segítségével

A Pelikán Magyarország legnagyobb repülőjegy értékesítő hálózata, mely több mint 325 ezer elégedett ügyféllel büszkélkedhet. Ismérvei közé tartozik a magas tapasztalat e téren, ugyanis szakértőkből álló ügyfélszolgálati munkatársai mögött 14 éves tapasztalat áll. A Pelikán internetes oldalán olcsó repülőjegyet kínál, biztonságos és egyszerű foglalással.

A Pelikán a hagyományos légitársaságok járatai mellett a fapados légitársaságok gépeire is széles választékban árusít jegyeket. A repülőjegy foglalás a Pelikán segítségével nagyon egyszerű, ugyanis naponta frissülő akciós repülőjegy ajánlatai közül nem nehéz választani. Amennyiben az általunk választott úticél nem szerepel az akciós ajánlatok között, elég beírnunk a keresőbe az indulás helyét, az általunk választott város nevét, az oda- és visszaút idejét, valamint a személyek számát és életkorát. A „Keresés” gombra kattintva a Pelikán a legkedvezőbb ajánlatok tömkelegét tárja szemünk elé.

Repülőjegy foglalás Pelikán

Repülőjegy foglalás Pelikán

A Pelikán a repülőjegy foglalás mellett szállásfoglalással és autóbérléssel is foglalkozik. Figyelme kiterjed a parkolókártyák megvásárlására is, abban az esetben, ha autónkat távollétünk ideje alatt a légitársaság parkolójában szándékozunk hagyni.

A repülőjegy foglalás a Pelikán segítségével gyors és egyszerű módja a repjegy megvásárlásának, ugyanis ki sem kell lépnünk otthonunkból ahhoz, hogy kiválasszuk a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot, s megkössük az utazási szerződést, amit interneten keresztül is kifizethetünk. A Pelinkán mindent elintéz helyettünk, nekünk csak meg kell jelennünk a reptéren az indulás napján.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018