0

Repülőjegy foglalás átutalással

Manapság nagyon népszerű lett az átutalással történő repülőjegy foglalás, mely sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos jegyfoglalás, és nem mellesleg időt és pénzt is megtakaríthatunk vele. A kényelem mellett, mivel nem szükséges elmennünk a jegyirodába, a vásárlás is gyorsabb, mert a repülőjegy e-mailben érkezik.

Mindemellett spórolhatunk is a repülőjegy foglaláson átutalással, mivel ebben az esetben kb. 2.500 Ft-tal olcsóbbak a jegyek. Gyakori kérdés az, hogy ha valaki az átutalással történő repülőjegy foglalást válassza, mennyi időn belül kell átutalnia a repülőjegy árának összegét?

Repülőjegy foglalás átutalással

Repülőjegy foglalás átutalással

Minden repülőjegy foglalás esetében a légitársaság által meghatározott jegykiállítási időhöz kell tartanunk magunkat. Ez idő alatt kell megérkeznie a repülőjegy árának a légitársaság által megadott bankszámlára. Ha a megszabott idő alatt nem állítjuk ki a jegyet, a légitársaság automatikusan törli foglalásunkat. Ennek az a hátulütője, hogy ha mégis le szeretnénk foglalni később ugyanazt a helyet, már nem biztos, hogy hozzájutunk ugyanazon az áron, amellyel első alkalomkor nem éltünk.

Azt is figyelembe kell vennünk, hogy mennyi az átutalási idő. Bankból történő utalás esetén a tranzakció kb. 1-2 napot vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a légitársaság által megszabott utolsó kiállítási nap szeretnénk átutalni az összeget, az nem fog megérkezni időben, s a légitársaság törölni fogja a foglalásunkat. Banki fizetés esetén azonban az összeg pár órán belül megérkezik a számlára.

  
Iktatva: Repülőjegy foglalás Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018