0

Repülőjegy árak Spanyolországba

Spanyolország az egyik legkedveltebb és legösszetettebb üdülőhely világszerte, ugyanis olyan részekből és látványosságokból tevődik össze, melyeket évente turisták és üdülni vágyók milliói látogatnak. Itt találhatók a népszerű Baleár szigetek, Mallorca, melyet a Nap szigeteként is szokás megnevezni, továbbá a mindig pezsgő Ibiza, melyben egy percre sem áll meg az élet, és amely a fiatalok körében a legközkedveltebb világhíres szórakozóhelyeinek köszönhetően.

A repülőjegy árak Spanyolországba légitársaságonként változnak. Általában 10 és 15 ezer forint között mozog egy oda-vissza jegy ára, viszont ha luxusabb körülmények között szeretnénk utazni, 40 és 50 ezer forintért is találhatunk magunknak repülőgépet a spanyol fővárosba, Madridba.

Repülőjegy árak Spanyolországba

Repülőjegy árak Spanyolországba

Madrid legnevezetesebb híressége a Museo del Prado, amely a világ egyik legnagyobb szépművészeti múzeuma, amit feltétlen érdemes meglátogatni, ha Madridban jár az ember. Spanyolország bikaviadalairól is híres. A Plaza de Toros Monumental de las Ventas arénájában ezek is megtekinthetők, továbbá a Bernabeu stadion nagy futballmeccseknek ad otthont. Ez is igen közkedvelt a turisták körében.

A repülőjegy árak Spanyolországba attól is függhetnek, hogy melyik városba szeretnénk ellátogatni. Ebből a szempontból Barcelona és Toledo nagyon jó befektetésnek számítanak. A középkori sikátorok, a Picasso Múzeum, az FC Barcelona stadionja, az Alcázar, a székesegyház valamint a Gaudi fantáziaország életre szóló élményekkel gazdagítják a Spanyolországba látogatókat.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018