0

Repülőjegy árak Romániába

A közeli Romániába nagyon könnyen eljuthatunk. Most már a repülőjegy árak Romániába pénztárcakímélőnek mondhatóak, hisz az olcsóbb társaságok 10.000 forint alatt kínálják a repülőjegyeket. Ha összehasonlítjuk a buszjegyek áraival, akkor a repjegyek pár ezer forinttal drágábbak, de repülővel 1-2 óra alatt  célba érhetünk, míg busszal 12-13 órát kellene utaznunk.

A repülőjegy árak Romániába nem csak társaságfüggőek, hanem repülőtértől is függ, hogy mennyibe kerül a jegy. Alaposan nézzünk utána a jegy árának, hisz nagyok lehetnek a különbségek a különböző légitársaságok által kínált jegyek között. A legolcsóbbak akár 8.000 forinttól is elérhetőek, de találhatunk majdnem 20.000 forintos repjegyet is.

Repülőjegy árak Romániába

Repülőjegy árak Romániába

Romániába utazhatunk repülővel akár a tengerpartra, de a magyarok lakta Erdélybe is, hisz mindkét országrészbe indulnak már járatok. Pár óra repüléssel rengeteg időt spórolhatunk meg, nem beszélve a hosszú utazás okozta fáradalmakról.

A repülőjegy árak Romániába nem teszik fontossá, hogy előre foglaljunk helyet. Akár pár héttel az utazás előtt is kaphatunk jegyet magunknak. Így az is megoldható, hogy egy kedves családtag születésnapjára elutazzunk, vagy épp egy hosszú hétvégét töltsünk a román tengerparton. Most már nyugodtan tervezhetünk hosszabb utazást is, hisz az elérhető áraknak köszönhetően a repülőjegy ára nem okoz majd nagy hiányt a pihenésre félretett összegen.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018