0

Repülőjegy árak Oslóba

Oslo Norvégia fővárosa és egyben legnagyobb városa. Norvégiába Magyarországról is igen sokan utaznak, ezért nem csoda, hogy számos légitársaság indít ide járatokat, hagyományosak és fapadosak egyaránt. Ettől függően a repülőjegy árak Oslóba nagy eltéréseket mutathatnak az egyes légitársaságok között.

A jelenlegi legolcsóbb repülőjegy Oslóba és vissza, budapesti indulással 41.500 forintba kerül. Vannak persze olyan fapados légitársaságok, amelyek ennél jóval drágábban szállítják utasaikat Oslóba, 41.500, 52.900 vagy 72.500 forint ellenében. Tehát a repülőjegy árak Oslóba 41.500 és 72.500 forint között mozognak. Ha a kényelem és a rövid utazás az elsődleges szempontok, a hagyományos légitársaságoknál ezeket is megkaphatjuk, persze jóval borsosabb áron.

Repülőjegy árak Oslóba

Repülőjegy árak Oslóba

A fapados légitársaságok hátulütője, hogy másodlagos, illetve harmadlagos repülőtereket használnak, melyek távolabb eshetnek Oslótól. Ilyenkor a tömegközlekedési eszköz árát is bele kell kalkulálnunk a repülőjegy árába, amellyel bejuthatunk a fővárosba. Oslóban számos látványosság található, melyek minden korosztályt képesek elkápráztatni. Értendők ezalatt úgy a természeti képződmények, mint a művészeti alkotások.

Találhatók itt fjordok, hóval fedett hegycsúcsok, zöld dombok, tavak, források, erdők, parkok, valamint régi középkori épületek, templomok és a modern építészet eklektikus keveréke. A külváros inkább vidékies, mint modern, sok park, erdő és sípályák is találhatók benne. Hamar be lehet járni a város minden egyes részét és megtekinteni nevezetességeit.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018