0

Repülőjegy árak Oroszországba

Ha Oroszországba szeretnénk repülni, előbb azt szögezzük le, hogy honnan szeretnénk indulni, ugyanis az is megtörténhet, hogy egy kis mellékutazással jóval olcsóbban juthatunk el Oroszországba, mintha Budapestről indulnánk. Érdemes ilyenkor szétnézni a Bécsből vagy Kassáról induló járatok között is. A repülőjegy árak Oroszországba tehát légitársaságonként eltérőek lehetnek.

Repülőjegy árak Oroszországba

Repülőjegy árak Oroszországba

Egy Budapest-Moszkva út oda-vissza 54 ezer forint körül mozog. Egy szentpétervári út budapesti indulással 51.100 forintba kerül. Jekatyerinburgba 126.600 forint ellenében juthatunk el, míg Szamara-ba 120.100 forintért. Ha fapados légitársaságot választunk, és időben lefoglaljuk a repjegyet – 2-3 hónappal az indulás előtt –, komoly esélyeink lehetnek egy olyan akció megnyerésére, mellyel potom áron juthatunk el Oroszországba.

Oroszország fővárosában, Moszkvában számos látványosság található, mint amilyen a Vörös tér, a Kreml és az arany hagymakupolás székesegyházak. Ezek kitűnnek a szürke lakónegyedek sorozataiból. Szentpétervár Oroszország legeurópaibb városa, ugyanis olyan gyönyörű építészeti műremekeknek ad otthont, melyeket még Sztálin sem tudott megsemmisíteni. Szentpétervár nevezetességei: a Péter és Pál Erőd, a Téli és Nyári Palota, az Ermitázs Múzeum és a Néva sugárút.

Novgorod Oroszország egyik legrégibb városa, viszont a történelmi emlékek a náci időszaknak köszönhetően nem maradtak meg épségben. Itt található a Szent Szófia Székesegyház, a Millenniumi Emlékmű és a Történeti Múzeum is. A Megváltónk templomában gyönyörű bizánci festmények tekinthetők meg.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018