1

Repülőjegy árak Olaszországba

Olaszország az elsők között szerepel a világ leglátogatottabb és legközkedveltebb turistaparadicsomai között. Így tehát nem csoda, ha Magyarországról is számos légitársaság, fapadosak és hagyományosak egyaránt indítanak ide járatokat. Az árak azonban a fapados és hagyományos légitársaságok között nagy eltéréseket mutathatnak, ezért ajánlott alaposan utánajárni ezeknek a dolgoknak, mielőtt repjegyet foglalunk.

A repülőjegy árak Olaszországba attól is függenek, hogy az ország mely pontjára szeretnénk eljutni. Egy római út ára oda-vissza, fapados légitársasággal, budapesti indulással csupán 11.600 forintba kerül. Milánóba azonban ennél többet kell fizetnünk, méghozzá 44.400 forintot. Firenzébe még drágábban, 49.600 forint ellenében repülhetünk Budapestről. Nápoly 39.600 forint ellenében vehető szemügyre.

Repülőjegy árak Olaszországba

Repülőjegy árak Olaszországba

Ha Velencébe szeretnénk eljutni, 50.400 forintot kell fizetnünk, viszont egy bolognai utat akár 20.000 forintból is megúszhatunk oda-vissza. A jegyfoglalás előtt érdemes szétnézni az Olaszországba járatot indító légitársaságok között, mivel az sem mindegy, hogy honnan indulunk. Az is megtörténhet, hogy például Bécsből egy kis kiegészítő utazással jóval olcsóbban repülhetünk Olaszországba, mint mondjuk Budapestről.

Olaszország a művészetek országa. Itt minden művészetkedvelő megtalálhatja a szívéhez közel állót úgy a festészetben, mint a gasztronómiában, szobrászatban, építészetben, irodalomban, filmművészetben, sportokban és zenében. Az olasz konyha világszerte híres, gondoljunk csak a pizzára. Az olasz boroknak pedig nem akad párjuk az egész világon.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Egy hozzászólás "Repülőjegy árak Olaszországba"

  1. Dobos Rita szerint:

    Tisztelt Cím!

    Segítségüket szeretném kérni, repülőjegyfoglalás ügyben. Szinte az összes lehetőséget végignéztem ,és iszonyatos külömbségek vannak az árban. Szeptember 27-én szeretnék Budapestről Velencébe utazni. A reklámok 11.000Ft -os repjegyet is kínálnak de nekem még nem sikerült ezeket megtalálnom, mert a végén mindíg a legsrágább jegyeket hozza elő a listán. Valamint retur jegyet szeretnék váltani , de a dátumok miatt nem talál megfelelő járatot. összeségében abban szeretném a segítségüket kérni, hogy a fent említett útvonalra 2014.09.27-től 2014.10.22-ig a legolcsóbb retúrjegyet megtalálják számomra.

    Köszönettel

    Dobos Rita

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018