0

Repülőjegy árak Norvégiába

Norvégia tekintetében igen változatos jegyárakkal és jegykínálattal számolhatnak azok, akik ide szeretnének utazni, ugyanis a különböző fapados és hagyományos légitársaságok igen nagy számban árusítanak repjegyeket budapesti indulással ebbe az országba. Így kedvünkre és pénztárcánkhoz mérten válogathatunk e nagy kínálatból.

A repülőjegy árak Norvégiába tehát légitársaság-függők. Oslóba, Norvégia fővárosába már 39.200 forintért eljuthatunk egyes légitársaságok járataival. Egy  trondheimi út ára 49.300 forintba kerül, míg egy  Rygge-i csupán 19.100-ba. Stavangerbe 74.000 forint ellenében juthatunk el budapesti indulással.

Repülőjegy árak Norvégiába

Repülőjegy árak Norvégiába

Norvégiában számos világszerte ismert nevezetesség található, mint amilyen a Bergeni Akvárium, mely Norvégia legnagyobb és legrégibb ilyen típusú intézménye 9 nagy és 42 kisebb akváriummal valamint három szabadtéri medencével, melyben fókák és pingvinek úszkálnak. 225 fokos látószögű szupervideo rendszerével garantáltan elkápráztatja a látogatókat. Heddal fatemploma 1100 és 1300 között épült, és a hagyományos norvég faépítkezési technikát tükrözi. Az Akváriumhoz hasonlóan ez a nevezetesség is egész évben várja a látogatókat.

A Lofot-szigeteket is érdemes megtekinteni, ha Norvégiában jár az ember, ugyanis e szigetcsoport jellegzetessége, noha a sarkkörön belül fekszik, hogy olyan meleg időszakai vannak, amelyek igen szokatlanok ezen az égtájon. A Lofot-szigeteken található hegyek és alpesi stílusú gerinceik, valamint gleccsereik vonzóak lehetnek a hegy- és sziklamászók számára annak ellenére, hogy nem magasabbak 1200 méternél.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018