0

Repülőjegy árak Nigériába

Nigéria nem sorolható a gyakori úticélok közé a magyar utazók körében, elsősorban a borsos repülőjegy árak miatt. Egy nigériai út ára Budapestről ugyanis elérheti a 300.000 forintot. Annak függvényében, hogy milyen légitársaságot választunk, a repülőjegy árak Nigériába eltérőek lehetnek.

A legolcsóbb repülőjegy Abujaba, Nigéria fővárosába, budapesti indulással, 163.700 forintba kerül. Más légitársaságok ennél valamivel drágábban, 249.400, illetve 279.600 forintért árusítják repülőjegyeiket Nigériába. Ha hagyományos légitársasággal, első osztályon szeretnénk utazni, 300.000 forint ellenében ezt is megtehetjük. Több légitársaság indít közvetlen járatokat Budapestről Nigériába, így kedvünkre és pénztárcánkhoz mérten válogathatunk közülük.

Repülőjegy árak Nigériába

Repülőjegy árak Nigériába

Noha Nigériát általában a túlnépesedés és a nincstelenség jellemzi, mégis találhatunk szemet gyönyörködtető látványosságokat ebben a nyomorral küszködő országban, mint amilyen a Sahel szélén elhelyezkedő Kano város, mely agyagfalai miatt Nyugat-Afrika legrégibb városa, majdnem 1000 éves. Abuja városát a semmiből akarták felépíteni, de a munkálatok közben elfogyott a pénz, ezért a város ma egy félig kész lakónegyedhez hasonló.

A Jos múzeum négy múzeumot és egy állatkertet foglal magába. Ezzel együtt a Hagyományos Építészet Múzeuma is igazi látványosságnak számít. A josi múzeumban rézalkotások és különböző kerámiák tekinthetők meg, a Hagyományos Építészet Múzeumában pedig valós épületek méretarányos és élethű másai. A Yankari Nemzeti Parkban Nigéria élővilága vehető szemügyre.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018