0

Repülőjegy árak Nürnbergbe

Magyarországon egy nürnbergi repülőjegy megvásárlásakor rendszerint az ár a döntő tényező a kényelem és a biztonság előtt. A repülőjegy árak Nürnbergbe légitársaságonként eltérőek lehetnek. Egy Budapest-Nürnbert oda-vissza út ára általában 40 és 50 ezer forint között mozog, ám ennél olcsóbban is megvásárolhatjuk a nürnbergi repülőjegyet, ha kifogunk egyet a fapados légitársaságok akciói közül.

Repülőjegy árak Nürnbergbe

Repülőjegy árak Nürnbergbe

Nürnberg egy németországi nagyváros, pontosabban Bajorország szövetségi államának második legnépesebb városa a maga 500 ezer lakosával. Mindemellett Észak-Bajorország legfontosabb kulturális és gazdasági központja, mely egyben igen gyakori turistaközpont is. Látványosságai közé tartozik a Keiserburg vár, amely Nürnberg leghíresebb építészeti műemléke. 1050 körül épült, s vele kezdődik a város története is.

Itt található továbbá a Szent Lorenz templom, amely az első nagy gótikus templom. Az 1260-ban épült templomnak két harangtornya 80 és 81 láb magasak, belsejében pedig nincs hiány a pompából. Noha a templom kincseiből sok elveszett és sokat el is adtak, hogy csökkentsék a város adósságát, a Szent Lorenz templomban akad még bőven látnivaló.

A Köztér szintén a nürnbergiek büszkesége, ugyanis ez a leghíresebb piactér Németországban. Itt szokták tartani a karácsonyi bazárokat, vásárokat is, valamint ez volt az a hely, ahol 1349-ben 600 zsidót égettek meg. Ma egy díszes szökőkút jelzi az esemény helyszínét.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018