0

Repülőjegy árak Németországba

Németország egy változatos múlttal, izgalmas jelennel rendelkező ország, ipari és gazdasági szempontból nagyon fejlett, ezért a turisták egyik kedvelt célpontja. Hogyan juthatsz el oda? Legbiztonságosabb a légi közlekedés. Több mint 50 repülőtér található Németországban. A repülőjegy árak Németországba a következőképpen mutatnak: Budapesttől Berlinig 51.000-52.000,  Frankfurtig 59.000, míg Münchenig 40.000 forint körül mozognak.

Németország több légikikötővel is rendelkezik, a legjelentősebbek Berlin (Schönefeld, Tegel  Tempelhof), Bréma, Dreads, Düsseldorf, Frankfurt (am Main, Hahn), Hamburg, Hannover, Köln (Bonn), Lipcse (Halle), München, Nürnberg, Saarbrücken, Stuttgart városaiban találhatók. A repülőjegy árak Németországba, ahogy fennebb is láthattuk, változnak. Attól függően, hogy milyen típusú járattal és mely városból mely városba szeretnél utazni, kedved és pénztárcád szerint választhatsz a légikikötők között.

Repülőjegy árak Németországba

Repülőjegy árak Németországba

Németország határos több országgal, illetve két tengerrel: a Balti- és az Északi- tengerrel. Gyönyörű tája magával ragadja a turistákat, ezért is látogatnak oly sokan ebbe az országba. Színvonalas múzeumokba, nemzeti parkokba, tradicionális vendéglőkbe, és sok más szép helyre ellátogathatsz. A repülőjegy árak Németországba az internetes oldalakon is megtekinthetők és megrendelhetők. Csak néhány kattintás, s máris lefoglalhatod a megfelelő helyet magad és családod számára.

A repülőjegy árak Németországba napjainkban talán borsosnak tűnnek, de ha meggondoljuk, hogy ez a legbiztonságosabb közlekedési mód, megéri! A család biztonsága, kényelmes utazása mindennél fontosabb, ezért ajánljuk a repülővel történő közlekedést.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018