0

Repülőjegy árak Nápolyba

Nápoly Dél-Olaszország legnagyobb városa, Róma és Milánó után pedig a harmadik legnagyobb város Olaszországban. Igen közkedvelt úticélnak számít a turisták körében is, ezért Budapestről több légitársaság indít közvetlen járatokat ide, fapados és hagyományos légitársaságok egyaránt.

Ennek függvényében a repülőjegy árak Nápolyba légitársaságonként igen eltérőek lehetnek, 20.600 forinttól 68.600 forintig terjed a skála. Attól függően, hogy milyen körülmények között szeretnénk utazni, mennyi időt szánunk a repülésre, és mennyit enged meg a zsebünk, számos légitársaság ajánlatai közül válogathatunk. Legjobb 2-3 hónappal az indulás ideje előtt lefoglalni a repjegyet, ilyenkor ugyanis jóval olcsóbban hozzájuthatunk, és nagyobb az esély egy akció megszerzésére is.

Repülőjegy árak Nápolyba

Repülőjegy árak Nápolyba

Ha Nápolyban járunk, feltétlenül kóstoljuk meg a nápolyi pizzát. Itt készült ugyanis a világ első pizzája 1889-ben Margit királyné tiszteletére, és a Margherita nevet kapta, melyet mind a mai napig megőrzött. Nápolyban a szűk utcácskák teremtik meg az igazi hangulatot, itt folynak ugyanis a mindennapi olasz hétköznapok, s még a piacok is ilyen utcácskákban vannak kialakítva.

Ha meguntuk a sikátorokat, kedvünkre válogathatunk a széles sugárutak között is, melyek nyüzsgő robajukkal és hangulatos tereikkel kiválóan alkalmasak egy hosszabb-rövidebb kikapcsolódásra. Nápolyból Pompeibe is könnyedén eljuthatunk, és megcsodálhatjuk a Vezúv által betemetett ókori város romjait konzervált állapotában.

  
Iktatva: Repülőjegy árak Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Repülőjegy árak 2018